Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónap szex nélküli házasság? Bővebben lent.
Már 3 hónapja nem feküdtünk le a férjemmel. Azt mondja nem kívánja a szexet, mert sokat dolgozik. Ez valóban így is van, sokat dolgozik, napi 16 órát, informatikus, itthon melózik, látom mit csinál. Nem jár el sehová sem.
De nem szexelünk. Persze kedves velem, meg minden, szeret is és érezteti is, de ennyi. Ma este megint piszkáltam, hogy már jó lenne, ha betartaná az ígéretét és változtatna. Erre az előbb azt mondja nekem, hogy : Jó, változtatok, nem érdekel. Holnaptól nem kapcsolom be a gépemet, nem fogok dolgozni, majd elmegyek gyárba, aztán majd lesz pénz, amikor lesz.
Ezt ugye nem akarom. De tudom hogy komolyan gondolja. Nem akarom, hogy elmenjen gyárba, vagy akárhová, mert az állunk felkopna. A jelenlegi anyagi helyzetünk igen jó.
Most mit tegyek? Mert holnaptól már nem akarja csinálni és eléggé elszánt. Szeretném megpuhítani, de nem tudom hogyan. Csak fáj, hogy 3 hónapja nem szexeltünk.
Van két gyerekünk is, szóval nem akarom, hogy más munka után nézzen.
szegenykem:((((
ne mondogasd neki folyamatosan..inkabb csak kedveskedj neki... es nem baj ha egy kicsit kicsiped magad, vagy valami sexi ruhat de ugy finoman h begerjedjen...
vagy reggel masszal ra amikro ebredezik:) jo a reggeli sex is es akkro nem faradt:) remelem segitettem
fiatal hazas(lany) 19/
Kedves Első!
Pontosan, ez eléggé hátbatámadás, hiszen ugye a pénz, az a mindennapi szükséglet. Pláne ha gyerek van. Hiába beszélgetünk, nem fogja fel. Nagyon makacs.
Az előbb például nem is szólhattam a témához, mert azt mondta, hogy szétveri a gépet. Pedig Ő egy nyugodt ember.
Kedves Második!
Már ezen is túl vagyok. :)
Megéri, mert nagyon sokat keres. Mindenünk megvan. A gyerekeinknek is meg tudunk mindent adni.
De azért ez sok.
Mindig mondja, legyek kedvesebb é akkor majd... én meg várok, mint valami pancser, hogy végre meg*****.
Nem hiszem, hogy sokat kérek.
Az előbb elmondtam Neki, hogy ezt így nem lehet, amit mondott, mert ez nem fer a részéről. De nem érti meg.
Két hetente kértem fél órát. Az sok? Nem sok.
Kedves 23:14!
Merevedési problémái nincsenek. Mert amint hozzámér, már áll, mint a zászló. Nem végez önkielégítést. Ez biztos.
Ha megvonnék Tőle bármit, megcsinálná Ő maga. Szóval ezt is buktam. Szerintem kihúztam az ij kártyát.
Eleinte azt gondoltam, hogy a szoptatás zavarja, mert hogy 10 hónapja szoptatok. De nem ez a baja. Szülés után is rendben vagyok, így ez sem. Szóval nem tudom.
Inkabb egy gyari melos igazi ferfi aki tudja mi kell a nonek, mint egy informatikus, aki a billentyuzetet simogatja helyettem
ne haragudj ezt muszaly volt leirni, nem ertem a ferjed mert szex mindenkinek kell, nem helyes dolog de ha nem valtozik a helyzet keress szeretot....
Sosem keresnék szeretőt!
Szeretem, szerelmes vagyok a férjembe, nem lennék képes arra, hogy megcsaljam. Nem ér annyit a szex.
Inkább nem szexelek soha többé, de én nem fogok az olyan nők közé tartozni, akik ilyet csinálnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem idővel, ezt a dolgot is megoldjuk.
nagyon tisztelem az utolso kijelentesedet. mindne rendben lesz ha ilyen korrekt vagy a ferjedhez! nem tudnan megcslani mert nem is tudna elvezni massal a sexet,egezseges erzesu ember nem tesz ilyet!
es az biztos h o tenyleg egesz nap otthon van? nezz kicsit utana a gepebe, mert lehet massal beszelget egyelore a temarol.sajnalom a negativ gondolatot, de nemnormail 3 honap szunet:S
szerintem az a fajta ha bunko is lennel vele 5x adja vissza es beled rakja a lelkiismeret furdalast:S nem??
a ferjem azt uzeni h cirokassad, o imadja:)) es nemkell ramaszni!!! vagy masszirozd meg(meztelenul):P
ha folyton elutasit mondd neki h nem kivansz???
vagy csinalj egy musirast...sirj neki komolyan az enyemet meghatja mindig:))
udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!