Spárga szűzzeség + Tampon lazán felfér?
Figyelt kérdés
Spárga közben elszakkadt a szűzhártya?
Hi Mindenki azért kérdezzek ilyet mert van egy lány akivel ismerkedek 15 éves és azt mondta hogy Spárgázás közbe szakkadt el a szűzhártyája Szóval ez menyire valószinű Én ugy érzem hazudik, szerintem nem szűz.
Ez volt pár napja, ma meg azt mondja hogy egy tampon lazán felfér. Haveromnak mondta hogy kérdezzek ráá a volt barátjától , pár nap múlva megkérdezni titokba, Hát én furcsán éreztem hogy egy enyi ídős csajnak egy tampon szűzen lazán felfér!
2013. máj. 14. 17:07
1/9 anonim válasza:
Én tudtam spárgázni szüzen is, tampon nem ment fel, nem szakadt el.
2/9 A kérdező kommentje:
+ Anyit hogy 2 új felmegy 3-at meg még nem probált.
2013. máj. 14. 17:13
3/9 A kérdező kommentje:
Csak Én nekem az első szerelmem Jenni tuti szűz volt és hát neki 1 újam épp hogy felment több nem.
2013. máj. 14. 17:14
4/9 anonim válasza:
A szűzhártyák nem egyformák, ettől függ. Van, akinek rugalmasabb, van akinek kevésbé.
Van akinek épp egy pici rés van rajta, amin a vér ki tud jönni, de semmi más, van akinek egész nagy ez a lyuk. pl tampon simán felfér szakadás nélkül.
5/9 A kérdező kommentje:
De ép ez a lényeg hogy azt mondta hogy Elszakkadt a szűzhártyája Spárgázás közbe.
2013. máj. 14. 17:31
6/9 anonim válasza:
Most ezt innen másoltad ki? http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4343..
7/9 anonim válasza:
Jah, hogy te ugyanaz vagy? Én még mindig ugyanazt mondom, minek tagadná le? Minek generálná fölöslegesen feszültséget köztetek?
8/9 anonim válasza:
De most komolyan, nem mindegy meg van e még a szűzhártyája, vagy nincs? Miért kell ezzel ennyit foglalkozni. Neked nem baromira mindegy? És ha esetleg megdugták, akkor mi van? Mi közöd van neked ehhez ? Ja, hogy ismerkedtek. Szerintem, hagy az egészet. Ha most nem hiszel neki és nem bízol benne, akkor később fogsz? Segítek, később ha valami olyat mond, amit nem hiszel el, akkor abból csak probléma lesz, meg veszekedés és bla bla bla. Keress mást, vagy állíts magadon.
9/9 A kérdező kommentje:
Kösszi a válaszókat! De hisszek neki csak kiváncsi voltam hogy ezeknek menyi a valószinüsége.
2013. máj. 14. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!