Spárga közben elszakkadt a szűzhártya?
érdekes lenne... az összes kisbaba olyan spárgát tud, hogy csak csuda, és mégsem szakad el...
én ezt egy kicsit khm... furcsának tartom magyarázatként..
elég rugalmas egyébként, sok esetben még az első behatolásnál sem feltétlenül szakad el, vagy nem teljesen.
aranyosak a hölgyek, hogy így összetartanak:)
ok, nekem nem volt sosem, így aligha szakadhatott volna el.
viszont kedves kérdező: miért is lényeges ez?
én nem egészen értem, hogy miért hiszi mindenki, hogy olyan jó lenne egy szűz lánnyal.. tudod milyen felelősség az? egy életre elveheted a kedvét a szextől...
egyébként ha meg úgy érzed, hogy hazudik - annak vajmi kevés köze van a szűzhártyájához...
okoska31: légyszi nézz utána, mielőtt osztanád az észt!
Nekem nőgyógyász mondta, hogy ma a lányok olyan aktív életet élnek, hogy RITKA, hogy valakinek még 12-14 éves korára meglegyen a szűzhártyája! Nem én találtam ki!
Azért írtam ezt ide, mert mai világba sok a ribanc, és ö lenne a barátnőm de szeretném hogy összinte legyen.!
Szóval Ha elis vesztette valja bee!
manapság a lányok aktív életet élnek? na ne röhögtess már.
felszálsz a buszra 10 csajból 8 kövér, é soha nem látott sportcipőt, nehogy spárgát, még talán a zöldség spárgát sem. amúgy szerintem is elképzelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!