Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Spárga közben elszakkadt a...

Spárga közben elszakkadt a szűzhártya?

Figyelt kérdés
Hi Mindenki azért kérdezzek ilyet mert van egy lány akivel ismerkedek 15 éves és azt mondta hogy Spárgázás közbe szakkadt el a szűzhártyája Szóval ez menyire valószinű Én ugy érzem hazudik, szerintem nem szűz.

2013. máj. 13. 19:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kilogikáztam valamit, itt az elméletem: Problémád a következő, úgy vélekedsz nem sport közben szakította el a szűzhártyáját, hanem előtted már volt együtt valakivel és szerinted hazudik. Most, ha azt mondaná igen így volt, te valószínűleg lenyugodnál, ő is ezt szeretné szerintem, de nem így van!

Ebből látszik, hogy az állítása igaz, mert ennek ellenére azt mondja, hogy sport közben szakadt el, nem feküdt le senkivel.

2013. máj. 13. 19:44
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen útolsó igy gondolom a dolgot kösszi a választ!

Hát azt írta a spárga után hogy Testileg már nem szűz csak lélekben. Majd meglátom hogyha lefekszik vellem.

2013. máj. 13. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!