Spárga közben elszakkadt a szűzhártya?
Figyelt kérdés
Hi Mindenki azért kérdezzek ilyet mert van egy lány akivel ismerkedek 15 éves és azt mondta hogy Spárgázás közbe szakkadt el a szűzhártyája Szóval ez menyire valószinű Én ugy érzem hazudik, szerintem nem szűz.2013. máj. 13. 19:19
11/12 anonim válasza:
Kilogikáztam valamit, itt az elméletem: Problémád a következő, úgy vélekedsz nem sport közben szakította el a szűzhártyáját, hanem előtted már volt együtt valakivel és szerinted hazudik. Most, ha azt mondaná igen így volt, te valószínűleg lenyugodnál, ő is ezt szeretné szerintem, de nem így van!
Ebből látszik, hogy az állítása igaz, mert ennek ellenére azt mondja, hogy sport közben szakadt el, nem feküdt le senkivel.
12/12 A kérdező kommentje:
Igen útolsó igy gondolom a dolgot kösszi a választ!
Hát azt írta a spárga után hogy Testileg már nem szűz csak lélekben. Majd meglátom hogyha lefekszik vellem.
2013. máj. 13. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!