Szűzhártya mélysége? Egészen pontosan?
Figyelt kérdés
Igen tudom sok kérdés volt már ez ügyben. 1-2-3 cm.. bla bla. De középső ujjam első perce ami kb 2.5 cm és még nem érzem vagyis nem nagyon ütköztem még bele. Ujjazással mennyire könnyen szakad? Mármint csak ha érintem(nem szándékozom) Valamint a szüzesség 100% de hallottam hogy sprgával is felszakadhat. Ja és persze barátnőmrül beszélünk.. :D nem rólam..2013. máj. 13. 22:12
1/6 anonim válasza:
egészen pontosan egyénenként változó
2/6 anonim válasza:
"De középső ujjam első perce ami kb 2.5 cm és még nem érzem vagyis nem nagyon ütköztem még bele."
egyesszám első személyben írsz, de nem rólad beszélünk.. értem
3/6 anonim válasza:
mit nem lehet ezen érteni, a barátnőjét ujjazza :D
4/6 anonim válasza:
azért e /1 mert Ő fiú. :) Kérdező ez minden lánynak máshogy van. Van akinek nem is vérzik mikor átszakadt. Vigyázz a lányra! :)
5/6 anonim válasza:
Ujjaztam magam szűzen is, de nem éreztem, ogy bármibe "beleakadtam volna". Ne így képzeld el. A széle folytonos a hüvely falán, de van rajta lyuk, ott távozik menstruációkor a vér, ezért lehet tampont is használni (bár van akinek átszakítja). Szóval egy bizonyos mértékig tágul.
6/6 anonim válasza:
A szűzhártya a hüvelybejárata előtt van. Ha szétnyitod a kisajkaidat, akkor tükörrel láthatod.
Mindenkinél más alakja van, simán lehet, hogy a tiéd lehetővé teszi az ujjazást, vagy már korábban átszakadt. (azt azért észre vetted volna szerintem)
Van aki szűzen is simán használ tampont. Itt akkor a vastagság számít.
Itt van wikipédiáról egy két rajz a tipikus szűzhártya formákról:
Igen, van akinél tornázás közben (akár spárgánál) elszakad, vagy lovaglás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!