Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ebből lehet terhesség? Mennyi...

Ebből lehet terhesség? Mennyi az esélye?

Figyelt kérdés

Barátnőm kézzel kielégített. Én pedig letöröltem zsepivel. Nem tudom kerülhete úgy sperma a középső ujjamra ha aztán eltettem a zsepit. Nem éreztem hogy lenne

Barátnőm szűz. De szoktam ujjal izgatni ugy is hogy picit benyomom a hüvelybe de nem éri el a hártyát. (középső ujjam első perce). Lehet így esély rá?

2013. máj. 13. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. máj. 13. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nem. legközelebb ne aludj a bioszon...
2013. máj. 13. 20:09
 3/7 anonim ***** válasza:

és így született meg a kis Jézus:3

ember,biosz könyvet lapozgatni és utána ujjazgatni

2013. máj. 13. 20:14
 4/7 anonim ***** válasza:
És így született meg a kis cuki Alien.
2013. máj. 13. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Olyan lesz mint szűz Mária :D

Terhes lesz és te is az leszel..

2013. máj. 13. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
NEM!!! Istenem.. azért a gyerek nem így születik. Ha előtte a saját kukikádat markolászod meg egyebek és megujjazod utána akkor sem lesz terhes. Sőt, akkor sem lesz terhes, ha a puncijához nyomkodod a kukidat, de nem teszed be. Tudod valahogy be is kell jutniuk... Nem éldegélnek a levegőn órákon át, nem mozgolódnak és ugrálnak ide-oda. Ha beleélvezel a barátnőd hüvelyébe vagy esetleg az előváladéktól ( szintén a hüvelyben) teherbe eshet. Nem tudom ki kezdte el ezeket a terhességi rémhíreket terjeszteni, vagy honnan erednek, de lassan odajutunk, hogy, - ha szkafanderben ráfekszem a barátnőmre lehet terhes? vagy ha ránézek a puncijára, lehet terhes? ááááááááá....
2013. máj. 13. 20:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Azért vetődött fel bennem mert benyomom a középső ujjam kis percét és még nem érem a szűzhárytát. Vagy nincs vagy mélyebben lenne? Az hogy szűz az 100% de a hártya spárgánál is felszakadhat... Minden esetre megnyugtató köszi. Gyermeki lelkem nyugodt
2013. máj. 13. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!