Guzu kérdése:
Szerintetek melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Elveszíteni a szüzességet, vagy NEM teherbe esni. A terhességet úgy értem, hogy valóban, teher mondjuk egy fiatal 17-18 évesnek. :D2013. febr. 21. 20:19
1/5 anonim válasza:
a szüzesség elvesztéséből nem kell rögtön teherbe esni...
2/5 A kérdező kommentje:
nem erre gondoltam
2013. febr. 21. 21:02
3/5 anonim válasza:
"Elveszíteni a szüzességet, vagy NEM teherbe esni."
1 nőről tudunk akinek sikerült nem elveszítenie és mégis teherbe esett. :D Szűz Mária volt Jézus anyja...
4/5 anonim válasza:
ink ne ess teherbe, mert aztán több száz ezer forint egy gyerek felnevelése 8 éves korig kb
attol fölfelé érettségiig meg több tíz milla ha jó suliba íratod, az egyetem meg... arrol már ne is beszéljünk.
amíg nincs STABIL munkahelyed, kereseted, lakhelyed, NE vállalj gyereket (ez a vállalni szó lehet, hogy kicsit hülyén hangzik, de ha nem használtok gumit, növeled az esélyt, tehát bevállalod annak a lehetőségnek valószínűsége kb 50%-al megnövekedtét)
5/5 anonim válasza:
igen.sztem ebben a korban mindenképp teher.ráérsz még azzal.az a baj sajnos,hogy a mai világban még egy 10évvel idősebb nőnek is meggondolandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!