Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Teherbee eshetek hogyha a...

Teherbee eshetek hogyha a parom nem elvezett el es scak kis ideig csinaltuk?

Figyelt kérdés
Mar 1 eve egyuttvagyunk a parrommal es egy bulin voltunk tegnap ahol megprobaltuuk de semmi verzes csak fajdalom es nem elvezett el es kb 10 perc volt persze vedekezes nelkul volt csak ojan proba volt ettol eshetek teherbe?

#szex #terhesség #nem elvezett el
2013. ápr. 14. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Van rá egy pici esély mert a fiúból jöhet egy kis elő nedv ami tartalmazhat spermát de nem kell aggódnod ha tényleg nem élvezett el akkor nagyon nagyon kicsi rá az esély. Egyébként én is sokszor sexeltem így a volt barátnőmmel, hogy időben kivettem és úgy élveztem el. Ha ésszel csináljátok nem leszel terhes. De ez nem igazán biztonságos szal szedj fogamzásgátlót vagy legyen a tárcádba gumi.
2013. ápr. 14. 11:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kiveszem dolog elég rossz módszer. Legközelebb védekezzetek!!!
2013. ápr. 14. 11:27
 3/6 anonim ***** válasza:
olcsón babaholmik eladók!
2013. ápr. 14. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, lehet.

"Kis idő" nincs - amit beléd spriccelt közben, azt nem szívta vissza utána.

Ha elmarad a vérzés, akkor teszt javasolt.

2013. ápr. 15. 02:55
 5/6 anonim válasza:
MI VAN?Mi ez a beteszem-kiveszem?Bankbetét?Mit tanítanak biologia órán?
2013. máj. 22. 07:36
 6/6 anonim ***** válasza:
eskuszom milyen hulyekel van teli ez a bolygo remelem van masik bolygo ahol vanak elolenyek akikel lehet komunikalni en eskuszom odakoltozom mert az emberisegnel nemlehet hullebb vagyis kicsi ra az esej ti hulyek vagytok mer loktok biorol aszhelyet hogy lognatok matekrol vagy torirol minek nnektek a tori ugyis gps-t hasznalnak mar az emberek meg ahozis hogy lemenyenek a sarkiboltba mert felnek hogy eltevednek en melegen ajanlom hogy komolyan jegyzetelj bio oran mert a vegen terheseg lesz es akor megszivtad
2013. szept. 2. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!