Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első szexnél "szükséges" az...

Első szexnél "szükséges" az ujjazás? Barátommal szeretnék lefeküdni, ő már sokkal tapasztaltabb, én még szűz vagyok.

Figyelt kérdés
Amikor együtt vagyunk akkor sem ujjaz meg sosem, csak simogat, vagy a nyelvével csinálja. Nem is mondja el az okát. Én viszont sokszor hallottam már, hogy az ujjazás kell ahhoz, hogy kitáguljak. Nem értem ezt. Mi ez a hülyeség nála? 19/L
2013. máj. 12. 22:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért nem mondja el, szerintem ő magam sem tudja.:D

Ellazulás sem megy túl jól,mindig kattog az agyam valamin.

2013. máj. 13. 10:18
 12/15 anonim válasza:
"Pedig szükséges, ha szűz vagy, akkor nagyon fog fájni majd az első, vagy be sem megy, én így tudom. " Ez súlyos volt.
2013. máj. 13. 11:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor nem kell erőltetni a dolgot. Tanulj meg bízni benne és kívánd meg úgy, hogy semmi másra nem tudsz gondolni!
2013. máj. 14. 00:49
 14/15 Bogi004 válasza:
elég ha nagyon felizgat , nem fotos hozzá ujjazni is , meg lazulj el akkor nem fog annyira fájni ha az ismaid lazák és tudni illik ott is vannak izmok szóval ujjazás nem szükséges. ha elötte rendesen felizgat nem lesz probléma a szex-el. :)
2013. jún. 12. 15:06
 15/15 anonim válasza:

engem nem ujjazott meg, viszont annyira benedvesedtem hogy nem is fájt mikor először berakta

20N

2013. szept. 28. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!