Mi a baj velem? Miért fáj az ujjazás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
17 éves lány vagyok. A barátommal még nem feküdtünk le, csak petting volt. Ezelőtt párszor már próbálkozott az ujjazással csak fájt. Tegnap nála voltam. rendesen fel voltam izgulva, meg nedves is voltam, sőt orállal rátett egy lapáttal. Gondoltam, hogy akkor most próbáljuk meg, de fájt. :( Olvasgattam, és másoknak nem fájt ennyire. Mondjuk... magamat ujjazni nem szoktam, és tampont sem használok. EZ lehet a probléma? Vagy mit csináltunk rosszul? Félek, hogyha ez fáj, akkor majd milyen lesz az első alkalom...
2013. ápr. 28. 17:55
1/4 anonim válasza:
az én barátnőmnek is fáj. pedig eléggé kicsi ujjaim vannak :S mi se tudjuk a megoldást :(
2/4 anonim válasza:
Keresd a csiklót!
Nem kell azonnal beharcolni a LUK-ba.
3/4 anonim válasza:
Hát nem lesz kellemes! Ha fáj ne csinálja ennyi! 17 évesen meg nem ezzel kéne foglalkozni!!!!
4/4 A kérdező kommentje:
17 évesen még nem kellene ezzel foglalkozni... Akkor mikor? Szerintem azért már nem vagyok hozzá ennyire éretlen...
2013. ápr. 30. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!