Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Már mind a ketten tovább...

Már mind a ketten tovább akarunk lépni (szüzek vagyunk), de amikor meg akarna ujjazni, akkor alig teszi be az egyik ujjának a végét már ilyen nyomasztó, feszitő érzést érzek, és ha egy kicsit beljebb tolja már fáj. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a barátommal, régebben valahogy mindig kerültük ezt az ujjazós témát, de most h továbblépnénk megint előjött. Sok dolgot olvastam már, hogy ha előtte megujjazzák a csajt akkor nem fáj annyira meg van aki nem is érzi. Félek is tőle de valahogy ennek nem igy kéne lennie, mégiscsak minden nő kibirja. Mit javasoltok?

2013. ápr. 21. 23:06
 1/6 anonim válasza:
Próbáljatok ki esetleg sikosítót
2013. ápr. 21. 23:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem próbálkoznék ezzel az ujjazással, nekem pld. nem is tetszene. Mi anno egy két-három pohár Martini után belevágtunk a közepébe... :) Nem volt könnyű, nekem is fájt eléggé eleinte, mikor még csak próbálkoztunk, azért döntöttünk a Martini mellett, és úgy már összejött.
2013. ápr. 21. 23:12
 3/6 anonim ***** válasza:
még nem vagy kitágulva az után nem fog már fájni
2013. ápr. 21. 23:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Próbáld meg magadnak csinálni. Vagy talán ha nagyon be lennél indulva rá akkor könnyebben menne. Vagy egy kis síkosítóval.

Nem kell félned.

A legnagyobb probléma, hogy rágörcsölsz, ha be vagy görcsölve és nem is nedvesedsz akkor sokkal nehezebb, főleg, hogy szüzen még milyen szűk vagy.

2013. ápr. 21. 23:13
 5/6 anonim válasza:
84%
Mi is ennyi ideje vagyunk együtt,egy pár napja újjazott meg. Nekem is fájt kicsit, de én elvoltam lazulva,fölizgulva.Először maszírozott,majd lekerütl a felső,melltartó,utána persze egymásnak estünk,elkezdte a mellem simogatni,csókolgtni,majd lejeb csúszott a keze, először csak simogatott,é is őt, majd lekerütl a nadrág, tanga is , szopogattam az újjait, és benedesedve, az ő újja is nyálasan , már nem fájt csak egy kicsit:)
2013. ápr. 21. 23:26
 6/6 chooseyourdestiny válasza:
same here.
2013. ápr. 21. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!