Ilyenkor mi van? Mit tegyek, hogy a következő alkalom könnyebb legyen?
A barátommal több, mint 4 hónapja vagyunk együtt. Ő 20 én 16, azaz májusban töltöm a 17-t. A barátom nagyon rendes, nem siettet, nem követelődzik, szóval tényleg az álompasi. A szüleink is nagyon szeretnek minket.
Nos már többször aludtam nála, vagy aludt ő nálam és eddig mindig csak petting történt köztünk. Tegnapelőtt este viszont belementem abba, hogy belém hatoljon. A barátom tényleg biztosra akart menni, úgyhogy nagyon sokszor rákérdezett a dologra, hogy biztos akarom-e. Mindig azt mondta amikor nemet mondtam, hogy nem baj, ő megvár, rengeteg időnk van, nem akarja hogy elkapkodjam, vagy hogy megbánjam... tényleg nem akarja hogy bármi rossz döntésem legyen.
De tegnapelőtt mégis úgy éreztem, hogy most már én is szeretném, szeretném megtudni milyen. Nagyon óvatos volt, mindent lassan csinált várta a reakciómat. Na most a kérdésem az lenne, hogy vajon szűz vagyok-e még? Mielőtt azt gondolnátok én is egy buta tinédzser vagyok, szeretném kifejteni. Egy bizonyos pontig szinte semmi fájdalmat nem éreztem, majd amikor odaért akkor eléggé fájt a dolog, és akárhányszor arra a pontra ért mindig ugyanúgy fájt és nem is tudott feljebb haladni. Ott mindig megállt, nem ment beljebb.
Ekkor mondta azt a barátom, hogy szerinte most hagyjuk majd legközelebb megint próbálkozunk, nem akarja hogy nagyon fájjon.
Én személyszerint túl akartam lenni rajta, de később jöttem rá, hogy igaza van. Szóval az egyik kérdésem hogy szerintetek szűz vagyok még? A másik pedig, mit tegyek/tegyünk, hogy a következő alkalommal könnyebb legyen, kevésbé fájjon?
Valamint ami még most jutott eszembe... Mit tegyek hogy elélvezzek? Petting alatt egyszer sem sikerült még. Lehet attól, hogy egy jó ideje maszturbálok? Mondjuk az utóbbi időben nem igazán teszem, de néha előfordul. Szeretnék egyszer legalább a barátom által is elélvezni. Kíváncsi vagyok így milyen érzés lenne.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
16 éves lány
megdugott? akkor nem vagy szűz, ennyi:D az, hogy mekkora élvezeti faktora volt, az ennél nem számít
ugye gumi volt rajta?
és nemigen van mit tenni, fájni fog még egy jó darabig.. esetleg jóval több előjáték legyen, jobban felizgulsz:)
mondjuk 4 hónap ennyi idősen semmire nem elég, de ez az egyéni vélemény a választ azért nem befolyásolta:)
Köszi a választ! :)
Amúgy, rendesen felizgatott, sok volt az előjáték, mindig figyel rám.
A 4 hónapra. Volt már egy kapcsolatom akkor egy évig voltam együtt valakivel és neki nem hagytam hogy megfektessen. Pedig akkor még szerelmes is voltam.
Most peidg még csak szerelmes sem vagyok, de nagyon szeretem barátomat. Bőven elég volt ez a 4 hónap arra, hogy megadjam magam.
rendben Te tudod:) nem akarok mélyen belemenni a dologba, nyilván mindenkinek megvannak a maga érzései és döntései:) bár ez a szerelmes dolog elég izé:D
amúgy én 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel, és nem engedte (vallásos okokból)..:D és mi 20 közelében járunk:D szóval igazából ezért nem akartam belemenni a dologba:)
az a fontos igazából, hogy ne bánd meg, aztán innentől már tökminegy:D
annyit még, hogy igazából kb bárhogy csináljátok, az első jópár alkalom neked nem lesz olyan nagyon jó... ha érzékenyebb vagy, kifejezetten fájhat is.. úgyhogy a fájdalom nem lehet mindig a jel,hogy ne menjen tovább a dolog.. de persze óvatosan kell!
sok sikert!
Köszönöm szépen a tanácsodat! :)
Amúgy még a szerelemhez, valszeg azért nem megy, mert az előző barátomba nagyon szerelmes voltam és egy egész évig csak játszott velem... valahol félek, hogy ha megint szerelembe esnék akkor ez lenne a vége, vagy nem tudom.
De mind1.
Köszi még1x! :)
fizikailag nézd meg megvan e a szűzhártyád, elvekben meg nem, már a petting után sem, mivel az is sex, csak másmien...
tanács: egy gyors mozdulattal tövig, utána pár percig ne mozduljon meg, maradjon benned. az fájni fog, de legalább csak egy percig és nem 10 alkalommal még amég szerencsétlenkedtek... utána lassan hozzásszoksz ha elkezd mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!