Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért fájt a második is?

Miért fájt a második is?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok. A barátom már másodjára ujjazott meg és eléggé fájt, még utána is jó pár óráig. Az első nem annyira fájt, de a második már igen. Igaz a másodiknál kicsit durvább volt. Ha többször csináljuk el fog múlni a fájdalom? Viszonoznom kéne az ujjazást mondjuk kézimunkával vagy szopással?

2013. máj. 1. 10:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Kicsit ovatosabban kéne csinálnia, amúgy igen! Viszonozd , de csak ha legközelebb nem lesz olyan durva =)
2013. máj. 1. 10:17
 2/11 anonim ***** válasza:

Mert a pasid bénaaa,azért.

És ha nem csinálja jó,akkor ne.De ahogy érzed,viszonozhatod is.

2013. máj. 1. 11:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat! :)
2013. máj. 1. 12:36
 4/11 anonim válasza:

azèrt fáj mert mèg szüz vagy és nem vagy eléggi tág odalent, minèl többször csináljátok annál kevésbé fog fájni

probáljátok elöször egy ujjal majd ha birod akkor mehet kettövel, ha fáj mindenkèpp szolj neki

ha jol csinálja ès èlvezed akkor viszonozd nyugodtam, de ahogy neked jol esik

Hajrá!

2013. máj. 1. 22:17
 5/11 anonim válasza:
Ha nektek, csak ezen alapul a kapcsolatotok, akkor s z o p d le.
2013. máj. 3. 23:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem, nemcsak ezen alapul, de úgy gondolom hogy igenis fontos dolog.
2013. máj. 4. 15:55
 7/11 anonim válasza:
Hát ahogy gondolod... némely kapcsolatokban alap dolog a szopás, meg hasonló dolog, néhol meg egyáltalán nincs ilyen. Szerintem egy pátkapcsolatban, fura, ha a nő mondjuk orálisan kielégíti a párját.. aztán meg utána csókolóznak.. én nem támogatom ezt.
2013. máj. 4. 23:58
 8/11 anonim válasza:
Utolsó: kinek a pap, kinek a paplan ;)
2013. máj. 5. 20:17
 9/11 anonim válasza:
Hát igen, ez igaz :D
2013. máj. 6. 14:08
 10/11 anonim válasza:
Teljesen normális. Az első három nekem is fájt, vagyis inkább csak nem volt kellemes. Idővel hozzászoksz. És szerintem ez attól is függ, mennyire vagy felizgulva. Én még szűz vagyok, de olykor-olykor annyira benedvesedem, hogy 3 simán, négy pedig csisszesen befér. Sok sikert!:) 16/L
2013. máj. 7. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!