Mitől/hogyan lazulhatnék el? Mindig csak a problémákon görcsölök, mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Túl misztifikálom a szüzességet, a kinézetemet, túl sok kifogást keresek. Persze, a szugerálom magamba a nyugalmat, meg nem törődök a dologgal még akkor is előjön óhatatlanul. Mit tanácsoltok? Ma is egész nap ezeken a dolgokon pörögtem. Nem akarok már több ilyen kérdést kiírni, hogy gáz e a szüzesség?,... mit tegyek?.... stb, mert igazán nem is a választ várom, hanem csak tovább görcsölök, rágom magam, hogy mekkora lúzer vagyok. 20/f2013. máj. 11. 21:26
1/2 anonim válasza:
Dehogy gáz! Elmesélem az én sztorymat, h ne érezd olyan rosszul magad! :)
Engem sajnos 14 éves koromban megkéseltek, és megerőszakoltak, ami alatt teljesen ébren voltam. Nem részletezem, h mit éreztem. De amikor a barátommal 17 évesen szexre került a sor, azon agyaltam, "Jajj, Istenem, mit fog szólni, h már nem vagyok szűz? " És ennek csak örülni tudnék. Szerintem túl zárkózott vagy, nyiss a világ felé, élj, élvezd az életed, mert sose tudhatod, h mikor lesz vége! :)
19/L
2/2 anonim válasza:
Szerintem ne a gyakorikédések-en keresd a választ, próbálj bulizni, ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!