Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ingyenes és jó szakembert...

Ingyenes és jó szakembert keresek aki tényleg tud segíteni a lelki problémákon, és nem csak tele töm gyógyszerrel. Hol találhatok ilyet?

Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Keress egy jó barátot aki pszichológus ÉS pszichiáter is egyben XDDD
2013. jan. 12. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Magyarországon sajnos ez mission impossible. De ha sikerül, akkor én is kíváncsi vagyok egyre.
2013. jan. 13. 02:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem találhatsz ilyet... Persze csak akkor, ha olyan jellegű a problémád. Ne felejtsd el, hogy pl. a depresszió is olyan mentális megbetegedés, amely testi okokból fakad, így gyógyszerrel gyógyítható a legkönnyebben, ezért ezt a "nem csak teletöm gyógyszerrel" kritériumot én nem teljesen értem...
2013. jan. 13. 11:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Én cáfolnám a #3-as kommentet.

A depresszió egy tünet, reakció a test részéről, hogy valami nem stimmel. Van mögötte kémia természetessen, de pl egy terhesség utánni depresszió nem betegség, inkább csak félelmek keveredése kusza gondolatokkal amik idővel elmúlnak.

2013. jan. 13. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:
4-es: A terhesség utáni depresszió teljesen más téma...
2013. jan. 13. 12:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se terhes nem is voltam és nem vagyok depressziós sem. Más jellegű a dolog...
2013. jan. 15. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Félre értettétek. A depresszió nem betegség hanem tünet. A terhesség utánni depresszió az egyik legjobb példa erre mert ott szinte kivétel nélkül ugyanazok a gondolatok váltják ki mindenkinél. Ezt akartam ezzel leírni.. Aki pusztán kémiát lát ebben az meggyógyulni nehezen fog. A gyógyszer lényeges része minden kezelésnek de pusztán ezek meggyógyítani senkit nem fognak.. És nekem elhihetitek, én kigyógyultam magamtól a pánikbetegségemből, a szorongásomból illetve a depressziómból.. Közel kilenc év kemény munkája volt benne és ma már egyáltalán nem félek az ilyen problémáktól. Ezért is irogatok gyakran ezekhez a témákhoz itt, hogy lássa más is, nem reménytelen senki helyzete van kiút, akár még egyedül is..
2013. jan. 15. 21:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző: Mivel ez genetikai kérdés is, ezért nem biztos, hogy ami neked egyedül sikerült, az másnak is sikerülne egyedül. Sőt, van aki ki sem tud gyógyulni belőle, maximum csak azt tudják elérni, hogy együtt tudjon a problémájával élni.
2013. jan. 16. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!