Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A naplóba írás segíthet lelki...

A naplóba írás segíthet lelki problémákon?

Figyelt kérdés

Eléggé szét vagyok esve, történt pár nagyon rossz dolog az elmúlt 4 évben, amiket nem tudtam feldolgozni és csak gyűlt, gyűlt, aztán ez komplexusokhoz és fóbiákhoz vezetett. Tudom, hogy mi az alapvető problémám. Pszichiáterhez nem akarok járni, a naplóírás segíthet? Kiírni magunkból a rosszat?

18/L

2012. okt. 23. 18:07
 1/5 anonim válasza:
Szerintem segithet,ird le mi bant oszinten es megkonnyebbulsz:)
2012. okt. 23. 18:11
 2/5 anonim válasza:
Én amikor tele vagyok érzelmekkel akkor leírom eg lapra utàna pedig elégetem :) de ha gondolod szívesen dumálhatunk, és segíthetek ha tudok :D volt példa, hogy dolgozatírÁs közben szakadt el a cérna és muszály volt írnom, így ( mivel nem vehettem ki más lapot) a tolltartómra írtam :D
2012. okt. 23. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy elég lesz a problémáid megoldásában, de segíthet. Ha késztetést érzel rá, csak hajrá, írj! :)

Írás közben kicsit szabadulsz a bajoktól, kiöntöd a lelked, ha visszaolvasod, akkor pedig kicsit összébb tudod szedni az érzéseidet, gondolataidat.

2012. okt. 23. 18:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megpróbálom!
2012. okt. 23. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy nagyon "depis" időszakom. Mivel nem tudtam aludni a fejemben kavargó gondolatok miatt,elkezdtem leírni ami bánt. Miután kiírtam magamból mindent,megnyugodtam és sokkal könnyebben tudtam aludni. Átmenetileg ez is megoldás,de hosszútávon ez már nem elég. Ha gondolod,akkor nekem is írhatsz és esetleg megpóbálnák segíteni is.
2012. okt. 23. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!