Szerintetek igaza van anyunak? (írás nehézséges ügy)
Szerinte diszgráfiás vagyok, szerintem meg nem. Sokat olvasom és a helyesírás dolgozataimban csak 4-5 hiba van.
Viszont mikor írtunk ilyen nehéz szavas tollbamondást, akkor az 2-es lett. :( Nagyon égő volt hogy az egész osztályba csak nekem lett 2-es. :(( Gondolhatjátok hogy megrázzó volt. Na de szerintetek ha 2-es lett egy ilyen nehéz szavas tollba mondás attól beteg vagyok??
Nagyon sokat olvasok. De szerintem semmi baj az írásommal
Mindenki vét hibát. Vagy elüt valamit. Ebben a leveledben csak egy hiba van, valszeg elütés: megrázzó. itt kicsit több a zz-k száma a kívánatosnál.
Csodálkozom anyukádon, hogy ő azt erősíti benned hogy beteg vagy, míg a legtöbb jó szülő inkább segít, vagy tagadja. De miért is lett ez így nálatok?
linkelek képet az írásomról mindjárt csak előszőr fürdök. Hát a ceruzát alapból rosszul fogom. a hüvelyk újjam a mutató újjam alá csusztatom és úgy fogom a ceruzát. És a tanár már kiskoromba sokszor mondta hogy fogjam jól és azt is megmutatta hogyan fogjam, De nem tudok úgy írni.
Egybe megint nem tudok írni. Szval ha írok egy szót ceruzával akkor külön írom a betüket. Mert folyamatosan nem tudok írni
13 éves vagyok.
És régebben voltunk ilyen diszlexia vizsgálaton meg diszgráfia vizsgálaton. És mind a kettőből van/volt bennem.
Kezelték, logopédushoz jártam, vagy mihez (aki ezzel foglalkozik ) 13 vagyok
Ahogy az első is mondta, ez nem betegség... Ha csak logopédus látott meg pszichológus akkor nem is sikerült javítani az állapotodon... Ehhez pedagógiai szakember kell... Az hogy sokat olvasol kifejezetten használ...
Ne úgy éld meg ezt, hogy valami betegség, vagy hogy rosszabb vagy a többieknél... Másmilyen vagy, de semmivel sem rosszabb... Az lehet, hogy neked többet kell majd tenned ugyanazért a sikerért, mint másoknak, de neked így nagyobb is lesz az örömed... És tényleg bármi, de bármi lehet belőled... Csak nagyon kell akarnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!