Buspiron hatóanyagú gyógyszerrel (Anxiron, Spitomin) kinek milyen tapasztalatai vannak?
Én utánanéztem a házipatika oldalon és ott megáltam, hogy:
- Álmosító, tompító hatása nincs, a szorongást más módon csökkenti, mint a hagyományos nyugtatók.
A szellemi teljesítményt, tanulást, memóriát nem befolyásolja.
aztán lejjeb írja
- Az Anxiron tabletta ronthatja a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges szellemi/fizikai képességeket, ezért, különösen a készítmény alkalmazásának első időszakában a fenti tevékenységeket csak óvatosan szabad folytatni.
Ez nemcsak paradoxon, ez felelőtlenség is!
Aztán írja
- A túladagolás tünetei: erős szédülés, nagyfokú aluszékonyság vagy eszméletvesztés, émelygés, hányinger, hányás, erősen beszűkült pupillák.
Érdekes
És a végén még
- Központi idegrendszeri mellékhatások:
Szédülés, fejfájás, szorongás, nyugtalanság, idegesség vagy szokatlan izgatottság, pánikrohamok, álmatlanság, rémálmok vagy nagyon élénk álmok, koncentrálóképesség csökkenése, aluszékonyság, depresszió, pszichózis, mozgászavar, izomfájdalmak, -görcsök, -rángások, -merevség, fáradtság, gyengeségérzés, zsibbadás.
Szerintem egyél-igyál-dolgozz-játszál-qúrjál-viháncolj életed végéig mindenféle sz@r nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!