Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lazulhatnék el jobban ha csajokkal ismerkedek?
próbáld utánozni a higanyt! Annak elég laza az életmódja!
Mit stresszelsz, fölösleges! A csajoknak ugyanez a bajuk!
mi a fene van a mai fiatalokkal, hogy ilyen betojik? (40/L)
Részben tudom, hogy miért van ez.
Régebben depressziós is voltam. Tehát ezért is.
1)Nem kell sokat beszélni, mert a nők jobban szeretik, ha hallgatják őket
2)Ha keveset beszélsz, kevésbé leszel kiismerhető. Akkor vagy unalmas, ha mindent elmondasz magadról. A nőket a rejtély izgatja. A másik, hogy se komolykodó, se felszínes ne legyél. Pl. menjél bele egy komolyabb vagy személyesebb témába, de aztán fordítsd ki valami viccre a dolgot. A nőt ez frusztrálni fogja, de kellemesen izgatja. Általában szeretik, ha ugratják őket és állandóan meglepik. Ez a társalgásra fokozottan vonatkozik.
3)Nem az a fontos, hogy folyamatos legyen a beszélgetés. Ha elakad, akkor ne legyen "kínos csend", vagyis viselkedj úgy, mintha a helyzet egyáltalán nem feszélyezne. Vagyis a kínos csend ne kínos csend legyen, hanem szimpla csend.
4)Ha igazán tetszik a lány, akivel beszélsz, akkor valószínűleg nem blokkolsz le. Az izgalom, ami ilyenkor keletkezik, inkább fokozza a teljesítményt, mint visszafogja. Nők jelenlétében a férfiak 5x olyan jó fejekké válnak (ill. próbálnak válni).
5)Ha mégis kifejezetten rosszul érzed magad a nővel, akkor lehet, hogy olyan jeleket kapsz tőle, amelyek azt mutatják, hogy elutasít. Egy olyan nővel beszélni, akinek tetszel, egészen jellegzetes örömteli érzés. Érdemes utánaolvasni a nonverbális kommunikációnak, ami ebben sokat számít.
Van benne valami.
4. ponthoz: Aranyos a lány, de nem igazán tudom, hogy mit akarok.
5. ponthoz: Mikor depressziós voltam jártam így, mármint úgy éreztem, hogy nem tetszem a lánynak és nagyon rosszul éreztem magam emiatt. Először pedig jól elvoltunk, aztán ő kezdeményezte a következő találkát is, de teljesen más volt akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!