Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lazulhatnék el jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lazulhatnék el jobban ha csajokkal ismerkedek?

Figyelt kérdés
Nehezen oldódok csajok társaságában és ha egy kicsit csendesebb csajjal ismerkedem nem megy folyamatosan a beszélgetés. Unalmasnak tűnhetek így. Emellett így nem is érzem igazán jól magam, mert nem vagyok felszabadult.
2009. ápr. 29. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
De azt nem tudod, mitől van ez? Próbálj meg laza lenni, nemjó, ha uncsivá válik a beszélgetés. Ne parázz!!! Beszélgetni lehet bármiről, tök mindegy miről, és ne abból álljon hogy:igen, aha, sztem is.. Legyen véleményed a dolgokról,kérdezz rá a csajnál is hogy mi a véleménye erről-arról! Hidd el nem nehéz!
2009. ápr. 29. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:

próbáld utánozni a higanyt! Annak elég laza az életmódja!

Mit stresszelsz, fölösleges! A csajoknak ugyanez a bajuk!

mi a fene van a mai fiatalokkal, hogy ilyen betojik? (40/L)

2009. ápr. 29. 19:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Részben tudom, hogy miért van ez.

Régebben depressziós is voltam. Tehát ezért is.

2009. ápr. 29. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:

1)Nem kell sokat beszélni, mert a nők jobban szeretik, ha hallgatják őket

2)Ha keveset beszélsz, kevésbé leszel kiismerhető. Akkor vagy unalmas, ha mindent elmondasz magadról. A nőket a rejtély izgatja. A másik, hogy se komolykodó, se felszínes ne legyél. Pl. menjél bele egy komolyabb vagy személyesebb témába, de aztán fordítsd ki valami viccre a dolgot. A nőt ez frusztrálni fogja, de kellemesen izgatja. Általában szeretik, ha ugratják őket és állandóan meglepik. Ez a társalgásra fokozottan vonatkozik.

3)Nem az a fontos, hogy folyamatos legyen a beszélgetés. Ha elakad, akkor ne legyen "kínos csend", vagyis viselkedj úgy, mintha a helyzet egyáltalán nem feszélyezne. Vagyis a kínos csend ne kínos csend legyen, hanem szimpla csend.

4)Ha igazán tetszik a lány, akivel beszélsz, akkor valószínűleg nem blokkolsz le. Az izgalom, ami ilyenkor keletkezik, inkább fokozza a teljesítményt, mint visszafogja. Nők jelenlétében a férfiak 5x olyan jó fejekké válnak (ill. próbálnak válni).

5)Ha mégis kifejezetten rosszul érzed magad a nővel, akkor lehet, hogy olyan jeleket kapsz tőle, amelyek azt mutatják, hogy elutasít. Egy olyan nővel beszélni, akinek tetszel, egészen jellegzetes örömteli érzés. Érdemes utánaolvasni a nonverbális kommunikációnak, ami ebben sokat számít.

2009. ápr. 29. 21:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Van benne valami.

4. ponthoz: Aranyos a lány, de nem igazán tudom, hogy mit akarok.

5. ponthoz: Mikor depressziós voltam jártam így, mármint úgy éreztem, hogy nem tetszem a lánynak és nagyon rosszul éreztem magam emiatt. Először pedig jól elvoltunk, aztán ő kezdeményezte a következő találkát is, de teljesen más volt akkor...

2009. ápr. 29. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!