Miért tanácsolják a pua guruk, hogy aki szűz az mihamarább veszítse el?
Tehát az első pár alkalommal ne legyek válogatós, ráérek bomba nőkre majd később ráhajtani. Párkapcsolat kialakításához is alapfeltétel, hogy az ember tapasztalt legyen, tudjon válogatni.
Igaz ez? Mert akkor irány a bolt, óvszer fel, majd minden nőre ráhajtok, tényleg arra is érdemes aki amúgy külsőre nem jön be? 19/f
Ebben annyi logikát látok, hogy kicsit túlmisztifikálják a szüzességet. Ha már túl vagy rajta, meglátod, hogy "nem is olyan nagy dolog" és nincs mitől félni.
De ha egy bomba csajjal akarsz kezdeni és minden teljesen ismeretlen számodra, adhat plusz feszültséget. (jaj, mi lesz, hogy csináljam, hogy fogok reagálni, mi van ha nem bírom úgy, mint amikor egyedül vagyok, stb...)
De ha ezeket le tudod magadban rendezni, érdemes kivárni azt, akit tényleg szívből kívánsz. Sokkal kellemesebb élmény lesz.
20e/ óráért már meg is dughattad volna. Előre kérte legalább a pénzt, mint a prostik szokták?? Ja gondolom azt mondta amit hallani szerettél volna.
"az ember tapasztalt legyen, tudjon válogatni. "
Én tapasztalat nélkül is tudok válogatni.
Akkor először is vegyél egy dobozzal és gyakorold a felhúzást, nézd meg, milyen méret kell, meg hogy egyáltalán milyen érzés benne lenni.
Ha úgy érzed, dobna az önbizalmadon, feküdj le valakivel. (kicsit tényleg túl van misztifikálva)
De én a helyedben inkább keresnék egy normális scajt, akivel kapcsolatot is akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!