Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek, ha 23 évesen a...

Mit tegyek, ha 23 évesen a szüzességem miatt egyre kevésbé érzem magam teljes értékű férfinak?

Figyelt kérdés

Egyre lejjebb az önbizalmam, amiért ennyi idő alatt még semmilyen tapasztalatot nem szereztem.. Úgy érzem, egy ennyi idős férfitól már elvárják a nők, hogy legyen múltja.

És még csak nem is az a helyzet, hogy nem próbálkoztam eddig, vagy sosem tetszettem volna senkinek.. Egyszerűen amikor valakivel alakult volna valami, mindig szinte sorsszerűen közbejött az élet, így jutottam idáig..

2013. máj. 7. 19:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Fel nem foghatom mi ez a hülye mánia, ami megpróbálja elhitetni ,hogy minél több nővel kéne szexelni és jaj micsoda lúzer vagy ha neked ez nem megy.

Pont abban van az érték, ha életed szerelmével találkozol és úgy alakul csak vele vagy, mi a túrónak kéne más nő?Én spec ilyen férfit keresek, akinek ez a mentalitás a menő és tökjó hogy szűz és csak engem érezne közel magához és szeretne.Ki a túrót érdekli hogy tapasztalatlan? van bőven idő boldogan, szerelmesen kitapasztalni mindent.

23l

2013. máj. 7. 19:59
 12/16 A kérdező kommentje:

Tudjátok az a baj, hogy az egész kinézetem, kiállásom, viselkedésem nagyon nem olyan, mint amilyennek egy szűz srácot el szoktak képzelni..

Emiatt aztán a rólam alkotott kép összedől, ha megtudja valaki.

2013. máj. 7. 19:59
 13/16 Pain for Pleasure ***** válasza:
Amit utoljára írtál kérdező, az inkább fordítva szokott lenni :)
2013. máj. 7. 20:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Miért, milyen a viselkedésed? Meg a kiállásod?
2013. máj. 7. 20:03
 15/16 anonim válasza:

"Fel nem foghatom mi ez a hülye mánia, ami megpróbálja elhitetni ,hogy minél több nővel kéne szexelni és jaj micsoda lúzer vagy ha neked ez nem megy.

Pont abban van az érték, ha életed szerelmével találkozol és úgy alakul csak vele vagy, mi a túrónak kéne más nő?Én spec ilyen férfit keresek, akinek ez a mentalitás a menő és tökjó hogy szűz és csak engem érezne közel magához és szeretne.Ki a túrót érdekli hogy tapasztalatlan? van bőven idő boldogan, szerelmesen kitapasztalni mindent.

23l"

haggyál már ezzel a szerelem barom.ságoddal,keresd a nagyőt,nekem 8,de hogykeresed?illetve amig nemtaláldo mérne jöhetnél össze valakivel?utána 1 hónap mulva

lefekszel vele,2,hónap mulva szakítasz,máris nemvagy szűz,

de te mviel szűzvagy,megsepróbáltál összejöni senkivel,mért?

2013. máj. 7. 20:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tűnök egy félénk szende kis fiúnak.. Eléggé határozott kiállásom van, és a legtöbb lány azt hiszi rólam, hogy biztos nem egy nőm volt már.
2013. máj. 7. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!