Ha felajánlom neki a szüzességem az gáz? 24 éves vagyok
Figyelt kérdés
Randizgattam jópárszor egy pasival. Tudom hogy szívesen lefektetett volna, de nem akart sok időt rám szánni, feladta. Az nagyon megalázó dolog lenne ha szólnék neki hogy szívesen lefeküdnék vele? Én amúgy nagyon vonzódom hozzá, talán szeretem is. Addig vártam már, 24 éves vagyok. Kívánom őt, szerintem ő is engem, habár most összevesztünk de idővel gondolom megbékélne velem...Nagyon rossz ötlet?2013. máj. 2. 20:54
4/18 anonim válasza:
über gáz!
akkor inkább egy vad idegennel
6/18 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam hogy felhívom hogy "Szia szexelnék veled van-e kedved?" hanem megpróbálnék vele megint jobb viszonyba kerülni, és megmondani hogy "Szeretném már megtenni valakivel. Mit szólnál hozzá?" Mondjuk elég gáz ha visszautasít mert akkor egy ribi leszek a szemében, és még el is mondhatja az ismerősöknek. Meg ha megtesszük akkor is képes elmondani hogy mi történt...
2013. máj. 2. 21:00
8/18 anonim válasza:
Ha szereted, ő meg max dugni akar, és ebben a felállásban lefekszel vele, akkor nagyon sérülni fogsz lelkileg. Ennél tényleg jobb az is, ha egy vadidegennel veszted el. Ne menj bele ebbe, ha nem akarsz szenvedni.
9/18 anonim válasza:
Úgy gondolod nem találsz egy másikat, aki szintén csak megdugna, de legalább tiszta lappal kezdhetnél vele?
10/18 anonim válasza:
Így is úgy is eléggé gáz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!