Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha felajánlom neki a szüzesség...

Ha felajánlom neki a szüzességem az gáz? 24 éves vagyok

Figyelt kérdés
Randizgattam jópárszor egy pasival. Tudom hogy szívesen lefektetett volna, de nem akart sok időt rám szánni, feladta. Az nagyon megalázó dolog lenne ha szólnék neki hogy szívesen lefeküdnék vele? Én amúgy nagyon vonzódom hozzá, talán szeretem is. Addig vártam már, 24 éves vagyok. Kívánom őt, szerintem ő is engem, habár most összevesztünk de idővel gondolom megbékélne velem...Nagyon rossz ötlet?
2013. máj. 2. 20:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én kitüntetésnek venném, mert egyszeri és megismételhetetlen!

F.

2013. máj. 2. 23:33
 12/18 anonim ***** válasza:
24 éves csaj nekem ilyet mondana, biztos furcsa és forgó szemekkel néznék rá, hogy ennyire tartja saját magát.
2013. máj. 3. 10:26
 13/18 anonim válasza:
Nem is érdemelsz többet.
2013. máj. 3. 10:41
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha mar eleve az a felteves van benned, hogy kepes lenne kibeszelni az ismerosoknek a dolgaitokat... szoval szerintem mar onmagaban ez eleg kellene, hogy legyen ahhoz, hogy ne bizz meg benne es inkabb ne menj bele ilyesmibe, mert jo esellyel eleg rosszul johetsz ki belole a vegen.

Ez a "nem akart sok idot ram szanni, feladta" pedig szamomra kicsit ugy hangzik (de lehet, hogy rosszul erzem), mintha te magadat okolnad, hogy szegeny sracnak mennyit kellett volna szenvednie veled, mire eljuthattatok volna a szexig... ha ez igy van, akkor legyel kicsit onerzetesebb es becsuld magad annyira, hogy ne olyan sracokkal akarj egyutt lenni, akik "szivesen lefektetnenek, de nem akarnak sokat vacakolni" hozzallassal kozelednek feled. Biztosan tudnal olyan fiut is talalni, akivel kolcsonos es melyebb erzesek alakulhatnak ki koztetek.

2013. máj. 3. 10:46
 15/18 anonim ***** válasza:

sztem 24 évesen már annyira ki lehetsz éhezve hogy egy középsulis tökét is elkapnád, szal én megérteném, nincs ebben semmi

F19

2013. máj. 3. 10:54
 16/18 anonim ***** válasza:

így kell kombinálni a szánalmasat a ribanccal.

inkább a kérdés gáz :D

2013. máj. 3. 17:39
 17/18 anonim válasza:

Néhányan azt hiszik, hogy az emberek futószalagon vannak legyártva és mindenki mindenre ugyanúgy reagál...

Én átérzem a helyzeted, bár én csak 18 vagyok, de simán eltudom képzelni, hogy 24 évesen szűz legyek, sőt, szinte biztos vagyok benne, hogy így lesz. És ha így lenne, de végre találnék egy fickót, aki tetszik, és akit lehet, hogy szeretek is, és ő is vonzódna hozzám, azt hiszem oda adnám magam neki, pedig bármily hihetetlen is, nem szűkölködöm önbecsülésben.

Szánalmasan hangzik, de már csak azért is, hogy 24 évesen ne legyek már szűz. Ez már nem a múlt század és a szüzesség nem a legnagyobb erény a világon, sőt, ott tartunk, hogy aki huszonévesen az, az furcsa és lúzer, 200 évvel ezelőtt meg ribanc lett volna. Persze lehet mondani, hogy én milyen tisztességes nő vagyok nem fekszem le akárkivel, várom az igazit, de ha azt az igazit 30 évesen találom meg, és elmondom neki, hogy még szűz vagyok, aztán ne legyen atomciki. Mert ma már az.

Persze nem ismerlek téged, csak magamra húzva mondtam el ezt az egészet. Bár én még próbálkozni se próbálkoztam vele, de tuti, hogy a pasizást nem nekem találták ki. És gondolom, ha 24 évesen szűz vagy, akkor te sem vagy az a fajta, aki bárkivel leáll, vagy (boccs) akivel mindenki leállna.

Szóval ha zavar a szüzességed, akkor szerintem igenis kezdeményezz. Na nem a "szia tetszel szexeljük" modón, hanem lightosan, ízlésesen.

2013. máj. 3. 21:51
 18/18 anonim válasza:
2013. máj. 4. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!