Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha csak meg akarna fektetni a...

Ha csak meg akarna fektetni a pasi, és ő lenne nekem az első, az rossz lenne nekem tényleg? 22/L

Figyelt kérdés
Én úgy érzem szeretem őt, de ő nem akar kapcsolatot. Szerintem szívesen lefektetne. Én még szűz vagyok, de már nem vagyok annyira fiatal. Amúgy szeretnék már szexelni (csak vele! mert érzek iránta valamit és nagyon vonz engem). De ha esetleg megteszem vele, ő lenne az első, és utána tovább állna mondjuk, az nagyon megviselne?
2013. máj. 5. 21:09
1 2
 11/14 anonim válasza:
figyelj.lehetsz az a lány,aki annyira válogat hogy később már senkinek sem kell,vagy lehetsz az a lány aki enged a csábításnak (természetesen csak mértékkel).pletykák úgyis keringenek majd rólad.akkor meg nem mindeggy????
2013. máj. 5. 22:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ne csináld. Magadnak ártanál vele csak ha megtennéd.
2013. máj. 5. 22:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Nézd, én csak a saját tapasztalatomat tudom tovább adni. Kapcsolatban veszítettem el, ami nem volt elég komoly és stabil. Akkor jónak gondoltam. Később, miután egy olyan emberrel feküdtem le, akivel igazán szerettük egymást, iszonyatosan megbántam. Erre az ember utólag jön rá. Mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy olyannal történjen az első, akit szeret és aki viszont szereti (és nem csak egy alkalomra).
2013. máj. 5. 23:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem egészen értem a kérdést, mert alatta van egy mondat idézem: "Én úgy érzem szeretem őt, de ő nem akar kapcsolatot" Na már most ezek után elolvastam, hogy volt már a fiúdnak előtted 6 barátnője és, hogy az exéhez visszamenne a sexért csak mivel nem akarja az exe így maradt nálad... Ebből azt a következtetést vontam le, hogy ha már eddig kibírtad inkább várj vele, mert a következmények ez alapján számodra 95%-os esélyel negatívak lesznek. 20F
2013. máj. 6. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!