Ha csak meg akarna fektetni a pasi, és ő lenne nekem az első, az rossz lenne nekem tényleg? 22/L
3-as, neked lenni is elég nagy szívás lehet...
Kérdező, ezt neked kell eldöntened. Első kérdés, tudja-e hogy szűz vagy... Mert ha igen, és így is csak egyszer akar megfektetni, hogy legyen egy olyan vonalka is a füzetben, ami a szüzek oldalon van...
Azt hiszem nem nagyon kell belemennem a dologba. Ehhez még hozzájön az is, hogy aki csak egy estét akar, nem arról híres, hogy túl türelmes lenne, hozzád pedig kelleni fog, főleg az első alkalommal, már ha normális a társad.
Nem nincs más a környezetemben. De vele nagyon szeretném. Írtam hogy iránta érzek valamit, kívánom őt stb.
Egyedül az zavar hogy ő felettem járt a suliban anno és sok közös ismerősünk van. És bár én nem tartom a kapcsolatot senkivel, de ő igen. És milyen ciki lenne ha elmondaná XY-nak hogy "Nem volt semmi csak megd*gtam" ez elég szégyen dolog lenne. És még védekezni sem tudnék mert mondom senkivel sem beszélek. Meg ki sem néznék belőlem, jókislány vagyok. Max ez úgy lenne jó ha ő mászna rám, hogy azért mégse tűnjek ribinek.
Én nem tenném meg a helyedben. Ez emberfüggő egyébként, de azt érzem, hogy az első akkor szép és jó, hogyha párkapcsolatban vagy vele.
Engem még anno a barátom le akart fektetni, de már láttam rajta, hogy nem tetszik neki ez a kapcsolat, mondhatnám azt is, hogy célozgatott rá, hogy szakítani fog. Szűz voltam én is, és ő is, és azt mondta egy nap, hogy nagyon kíván, és tegyük meg. Mivel éreztem rajta, hogy nem oké minden, megkérdeztem tőle, hogy ugye nem fogsz dobni utána, mert az nagyon rosszul esne. Erre kiakadt, elkezdett ordibálni, hogy mit képzelek én, ilyennek ismertem őt meg? Kibékültünk, de mondtam neki, hogy várjunk még egy kicsit. Rá egy hétre otthagyott egy másik csajért. És még én voltam a szemét, hogy ilyeneket képzeltem róla. Nagyon örülök, hogy nem mentem bele, mert biztos vagyok benne, hogy már csak a szexre ment, utána elhagyott volna, és az egy életre megviselt volna. Nem mondom, hogy jól esett, hogy otthagyott egy másik csajért, de ha szex után hagy ott, az még rosszabb lett volna. Jó, ez mondjuk nálam gyerek fejjel történt, te meg nagy lány vagy már, és tudod milyen következménye lehet ennek, szóval a te döntésed. Kívánom neked, hogy jobban járj, mint én, és esetleg össze is jöjjetek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!