Tegnap kipróbálltuk a barátommal. Ő azt mondja hogy nem nyomta be teljesen és énsem éreztem semmit fél óra mulva vérzést tapasztaltam. Hogy tudnám megoldani hogy tudjam e hogy szüz vagyok nőgyógyász nélkül?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 12:37
1/8 A kérdező kommentje:
Másnap reggelre is vérzésem volt. nem tudom hogy ez most menstruáció vagy mi... De télleg egy APRÓ fájdalmat SEM éreztem..
2013. máj. 5. 12:38
3/8 anonim válasza:
mivel betette már nem számitasz szüznek. azok a lányok csak és kizárolag a szüzek akiknek nem tettek be férfi nemiszervet a nunijukba...
4/8 anonim válasza:
nem vagy szűz ,mert f.asz járt benned
a hártyát ,meg tapogasd ki,esetleg a barátod "kukkantsa" meg!!
5/8 anonim válasza:
benned volt=nem vagy szűz
a szüzességet nem lehet félig elveszíteni és nem lehet csak egy kicsit dugni hogy szűz maradjál
6/8 anonim válasza:
kedves kérdező! mi volt a cél? baszni és szűzen maradni is?
nem tudom hány éves vagy, de azt se tudod mikor kell megjöjjön? szóval nem ártana egy kis agyat is használni,
miért fontos, hogy a szűzhártya Neked hogyan néz ki?
attól, hogy nem fájt nem jelent semmit, de már nem vagy szűz N
7/8 anonim válasza:
a szüzességet a szűzhártyára érti, nem egyértelmű?
tapogasd ki, lehet érezni. Vagy tükör :D
8/8 anonim válasza:
még akkor is ciki hogy nem éreztél semmit ha tényleg nem nyomta be teljesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!