Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » észreveszi a nőgyógyász?

észreveszi a nőgyógyász?

Figyelt kérdés
ez lehet hogy hülyén hangzik de a barátnőmeg aggasztja egy dolog ő nem maszturbál mert semmmit nem dug fel magának de izgatja magát úgy hogy néha el is élvez... ha elmegy nődokihoz észreveszi?

2013. márc. 5. 15:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kisfiam? 9? Dehogy veszi észre!
2013. márc. 5. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Oszt' mibő' venné észre???

Ha a szűzhártya ép, akkor a doki meg nem mondja, hogy maszturbál vagy nem...

2013. márc. 5. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy izgatja magát azt maszturbálásnak nevezik! Nem csak azt, ha feldugdos valamit magának. A doki nem fogja észrevenni, de elég fura ez a kérdés. Hány évesek vagytok?
2013. márc. 5. 15:26
 4/9 anonim ***** válasza:

ne kezdje el magát izgatni a nőgyógyász előtt és nem tűnik fel neki a dolog

amúgy az izgatás is maszturbálás,ha ennyit nem tudtok még egy ideig ne dugjatok:)

2013. márc. 5. 15:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem kell,rá fog kérdezni.

Aztán a szerint közelíti meg a dolgokat,hogy mit csinált a lány,aki ott van.

2013. márc. 5. 15:45
 6/9 anonim ***** válasza:

tényleg rákérdez?

nekem eddig egyszer sem kérdezett rá,bár amikor először mentem az sem izgatta hogy szűz vagyok-e

2013. márc. 5. 15:49
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi a NORMÁLIS válaszokat a barátnőm mindet el tudta olvasni és értem hogy az nem az és én is mondtam neki de mivel nem akart regisztrálni ezért kénytelen voltam azt írni amit ő diktált és mégegyszer köszi... hogy hány évesek vagyunk... az titok de ne aggódj elég idősek vagyunk... és tényleg rákérdez?????
2013. márc. 11. 20:56
 8/9 anonim ***** válasza:
"értem hogy az nem az" - mi nem az? Hogy kérdezne rá? Mit kérdezne? Kedves beteg, szokott ön maszturbálni? Vagy hogy gondolod? Szerinted mennyire érdekli ez a nőgyógyászt?
2013. márc. 12. 07:03
 9/9 anonim válasza:
Nem veszi észre ne aggódjatok! :)
2013. márc. 21. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!