Ténylég nem lehet szüzen? (Nőgyógyászatis)
Már 3 nőgyógyásznál voltam, egyik gyógyszert írt fel, másik, szintén(de másfélét), harmadik "semmi bajom"...
De akkor miért sárgás a folyásom??? És nem is kevés...
R*hadt kenetmintát kéne csináltatni..mert találomra nekem ne írogassanak már fel semmit, amikor értelmetlen...
Már fel is idegesít ahogy leírom.... a háziorvosom azt mondta, hogy amíg szűz vagyok nem lehet csináltatni... ez igaz?????
Mert ahogy írtam voltam háromnál.
Az első meg sem hallgatott..a súlyomról beszélt hogy 5kg-ot fogyjak le amikor, az nem is nagy dolog..és köze sincs hozzá. A második meg régimódi volt és azt mondta hogy felesleges, mert diétázzak és gyógyszert írt. A harmadiknál meg más volt a téma kicsit, és ő szerinte semmi bajom.
Ki mondta hogy hordok miniszoknyát?
Ki mondta hogy 'mutogatom' magam.????
Nyáron is hosszú nadrágot hordok, és jól fel vagyok öltözve....
Magánorvosnál vagy simánál jártál?
Milyen vizsgálatot végeztek?
Kolposzkóppal benéztek (nagyítós műszer)?
Ha igen, az már önmagában is elég lehet, nem feltétlenül kell kenetet venni (látszik vele, ha gyulladás van).
A szüzesség egyébként nem akadály. Leveszik úgy is.
Nehéz jó orvost találni, ezt aláírom. És nem csak szűzként nehéz.
A magánszektorban keresgélj, ott nagyobb eséllyel találsz olyat, aki rendesen odafigyel rád.
(Persze az állami szektorban sem lehetetlen, én ott találtam, de azóta már a magánrendelésére járok, mert rendes rendelés alatt szinte lehetetlenség bejutni hozzá)
*valami kimaradt:
Az enyhén sárgás folyás egyébként nem feltétlenül probléma.
Csak ha bűzös vagy viszketést okoz.
Egy tiniambulancia volt, a másik kettő magánorvos.
Hüvelynyílásnál gyulladást mondtak.
Szóval... csináltam ülőfürdőket is a felírtak alapján.
Ha először jelentkezik a probléma, akkor nem szoktak kenetet venni. Ugyanis az orvos a váladék állagából, színéből elég jó eséllyel nem tudja állapítani, hogy mi a probléma. Ráadásul ált. a felírt gyógyszerek is egyszerre több mindenre hatnak (bacira és gombára is).
Akkor szoktak kenetet venni, ha visszatér a probléma, vagy kezelés hatására nem múlik el.
Szóval szedd be szépen/használd amit az orvos adott, és ha nem múlik, akkor menj vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!