Ténylég nem lehet szüzen? (Nőgyógyászatis)
Már 3 nőgyógyásznál voltam, egyik gyógyszert írt fel, másik, szintén(de másfélét), harmadik "semmi bajom"...
De akkor miért sárgás a folyásom??? És nem is kevés...
R*hadt kenetmintát kéne csináltatni..mert találomra nekem ne írogassanak már fel semmit, amikor értelmetlen...
Már fel is idegesít ahogy leírom.... a háziorvosom azt mondta, hogy amíg szűz vagyok nem lehet csináltatni... ez igaz?????
nekem szüzen is vettek. ha budapesti vagy írj privit tudok ajánlani normális orvost..
sajnos én is elég sok hülye orvosnál jártam akik nem vettek komolyan de szerencsére végül találtam egy szupernormálisat:)
Én ugyan nem vagyok szűz, de már 6 éve mászkálok egy adott panaszommal a dokikhoz. Most végre találtam egyet, aki hajlandó volt odafigyelni rám. Egy apró műtéttel megoldja a 6 éve tartó problémámat.
Tehát a legnagyobb probléma nem az, hogy bajod van, hanem az, hogy nem találsz hozzá O R V O S T! Csupa nagybetűvel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!