Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Dugni szeretnék nagyon, de...

Dugni szeretnék nagyon, de szűz vagyok, elegem van az életből, lehet ezeknek köze egymáshoz?

Figyelt kérdés

Tanuláshoz egyre kevésbé van kedvem, pedig általában szeretek tanulni. Elhanyagolom magam, úgy érzem egy lúzer vagyok. Az ilyen csajozós tanácsok, könyvek sem segítenek, képtelen vagyok csajozni. De ha nem jön össze, teszem azt júni 1. ig, akkor már nincs értelme az életemnek, mert csak nem is próbálkozok.

Veszítsem el minél hamarább?

Komolya barátnőt szeretnék, de mivel egyre megyek tönkre a keserűségben és az unalomban már így 18 éves létemre is, csak akkor lenne életkedvem, ha dugnék is. Viszont prostihoz soha sem mennék. ördögi kör?

18F

2013. ápr. 28. 13:19
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Kittiiiiiii=Brigi07

Mindketten felvállalják és hangoztatják, hogy mekkora ribancok. xD

2013. ápr. 28. 21:55
 22/25 anonim ***** válasza:
Legalább nem álszentek !
2013. ápr. 28. 22:00
 23/25 anonim ***** válasza:
éljenek a ribancok!
2013. ápr. 28. 22:03
 24/25 anonim ***** válasza:
Dugásról beszélsz ,s közben elitéled a prostitúciót. mi a gond a prostikkal? ha ennyire kivagy, hogy az öngyilkosságon gondolkodsz, akkor miért nem érdemelnek meg egy esélyt? egyébként, ne aggódj nincs gond, én is ilyen voltam 18 évesen 25 éves koromban sikerült barátnőt találnom.
2013. ápr. 29. 09:01
 25/25 anonim válasza:

Én is szűz vagyok még.L/20

és nehezen viselem:D

2013. okt. 12. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!