Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Dugni szeretnék nagyon, de...

Dugni szeretnék nagyon, de szűz vagyok, elegem van az életből, lehet ezeknek köze egymáshoz?

Figyelt kérdés

Tanuláshoz egyre kevésbé van kedvem, pedig általában szeretek tanulni. Elhanyagolom magam, úgy érzem egy lúzer vagyok. Az ilyen csajozós tanácsok, könyvek sem segítenek, képtelen vagyok csajozni. De ha nem jön össze, teszem azt júni 1. ig, akkor már nincs értelme az életemnek, mert csak nem is próbálkozok.

Veszítsem el minél hamarább?

Komolya barátnőt szeretnék, de mivel egyre megyek tönkre a keserűségben és az unalomban már így 18 éves létemre is, csak akkor lenne életkedvem, ha dugnék is. Viszont prostihoz soha sem mennék. ördögi kör?

18F

2013. ápr. 28. 13:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

"én általában azért megyek bulikba, hogy utána megdugjanak:D"

és ti hol vagytok? melyik szórakozóhelyre jársz te pl?

2013. ápr. 28. 13:37
 12/25 anonim ***** válasza:
nyíregyházán
2013. ápr. 28. 13:38
 13/25 anonim ***** válasza:
jah, én pesten lakok... -.-
 14/25 anonim válasza:
nagyon könnyen kaphatók a lányok a bulikban. főleg ha ittak is. Csak használj óvszert.
 15/25 A kérdező kommentje:
Jó de az ilyen könnyen kapható csajra sok alfa nagydarab bunkó is vadászik, akinek csak egy-két ütés aztán nekem annyi. nem akarok meghalni
2013. ápr. 28. 13:40
 16/25 anonim ***** válasza:
88%

15

hát akkor te sajnos nem dughatsz meg:D

2013. ápr. 28. 13:42
 17/25 anonim válasza:
47%

Az konkrét öcsém..

Figyelj ide nem tudom h nézel ki,de annyira nem izgat!

Figyelj ide elmész 1 buliba,kiszemelsz 1 csajt magadnak,vagy elhívod inni,vagy csak odamész rátáncolsz és lecsókol,ha mákod van,akkor kimentek a buliból,és eljátszadozik lejjebb,utána majd mehet a menet,ne itt sírj h így unod az életed,18 éves vagy az isten szerelmére,én 17 vagyok,és már nem vagyok szűz,nevetséges..

1-szerűen felveszel 1 jó göncöt,de előtte fürödj meg ha büdös vagy,óvszer pénztárcába olyan 5000-10000ft a tárcában és hajts az éjszakának,haverokkal menj el,én 10 perc alatt találnék magamnak csajt,ennyire gyámoltalan azért nem lehetsz,ha meg igen akkor sok szerencsét az ötletedhez..,bocs az a viselkedésemhez,de ez már tényleg nevetséges..,ha csaj nem sikerül,akkor meg vmi gond van

2013. ápr. 28. 13:54
 18/25 anonim válasza:

+ még valami,ha elmész buliba,akkor ne azt mond neki h milyen szép szemed van,ha táncoltok hidd el csöppet sem fogja hallani mit hadoválsz neki,mert üvölt a zene..

Éreztesd vele h megakarod dugni..

Símúljon hozzá a péniszed..,ha meg nem csak dugni akarsz akkor bnőt szerezz.

2013. ápr. 28. 13:57
 19/25 anonim ***** válasza:

#10: hahaha, én azért ezt megcáfolnám, ha lehet.

Még hogy csak szórakozni... jó vicc. Szoktál járni buli közepette a mosdókba?

2013. ápr. 28. 14:02
 20/25 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet. Bár én már 26 vagyok, és szűz és nincs is sok életkedvem, de ez van, hiszen rendkívül ocsmány vagyok, dagadt és alacsony, szóval csak taszítom a csajokat, úgyhogy egész életemben szűz is maradok...

(Ez a válasz már hiányzott :D)

2013. ápr. 28. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!