Dugni szeretnék nagyon, de szűz vagyok, elegem van az életből, lehet ezeknek köze egymáshoz?
Tanuláshoz egyre kevésbé van kedvem, pedig általában szeretek tanulni. Elhanyagolom magam, úgy érzem egy lúzer vagyok. Az ilyen csajozós tanácsok, könyvek sem segítenek, képtelen vagyok csajozni. De ha nem jön össze, teszem azt júni 1. ig, akkor már nincs értelme az életemnek, mert csak nem is próbálkozok.
Veszítsem el minél hamarább?
Komolya barátnőt szeretnék, de mivel egyre megyek tönkre a keserűségben és az unalomban már így 18 éves létemre is, csak akkor lenne életkedvem, ha dugnék is. Viszont prostihoz soha sem mennék. ördögi kör?
18F
Khm... Talán nem itt kéne sírni.
Te írtad, elhanyagolod magad, akkor hogy a fenébe akarod elvárni hogy bárki is rád nézzen ??
18 éves vagy, egy 10 éves agyával. Ezzel a felfogással a büdös életben nem lesz csajod. Nem ördögi kör ez, hanem butaság.
Valóban nem lesz attól nőm mert itt sírok, de hátha kapok tanácsokat. Elhanyagolom magam, de alapból nem ilyen vagyok ez se ma indult, de 18 évesen szűzként már beleszürkülök teljesen az életbe. Már beszélgetni se tudok a csajokkal lassan elegem lesz belőlök hogy ők csak jól néznek ki és dugnak akivel akarnak én meg nem, mert nem vagyok olyan nyomulós, visszahúzódó természetemre nem volt aki felhívja a figyelmem, hogy rossz útra visz.
most meg itt állok mint mr. nice guy 0 önbecsüléssel
"bármelyik szórakozó helyen elhiszed hogy még lány létemre is tudnék találni olyan lányt aki eljönne velem 1 éjszakára?"
tudod mi megy a szórakozóhelyeken? Csapatokba mennek ott a csajok a barátnőikkel, most egyedül hogy menjen oda valaki hozzájuk? ezen kívül meg a legtöbb nem is keres ott senkit, csak szórakozni megy!
TISZTÁZZUK: Nem siránkozni akarok, bár igazatok van, a kérdésből ez jön le.
A lényeg, hogy komolya kapcsolatot szeretnék általában, de nem jött össze sohasem, így kezdem feladni, beleszürkülni az életbe már egy éve randin se voltam. Lehet, hogy egy kiadós szex, még ha a szórakozóhely wc jében is csinálnám, segítene értékelni önmagam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!