Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi tévő legyek? A barátnőmel...

Mi tévő legyek? A barátnőmel szüzek vagyunk és nem merünk egymáshoz ugy viszonyulni mint egy rendes pár ő már túl van 1 éves kapcsolaton amiben sok minden volt de még szűz és kinek kéne a bátrabbanak lennie hogy ki kezdeményezzen?

Figyelt kérdés
mert elég vad kis lányka és szinte hozzá igazodtam én is olyan vok mint ő de valamiért ez kevés..:S nem akarom megbéntani azzalhogy tulságosan rányomulok de már jó lenne kicsit mélyebre ásni a kapcsolatban..
2009. dec. 22. 00:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
hát sztem te kezdeményezzél, mivel tevagy a pasi. a többi majd jön ösztönösen magától. mármint a szex.
2009. dec. 22. 01:12
 2/12 anonim válasza:
81%
Figyelj ha vad a csaj akkor fogd meg és menjen fel hozzátok kis filmnézés, kis simogatás ugyis észreveszed ha tetszik neki és áshatsz mélyebbre! Viszont vigyázz arra, hogy jó legyen neki ne legyél önző! Kotton legyen és nem 1-2, sok szerencsét!
2009. dec. 22. 05:17
 3/12 A kérdező kommentje:
hm oké köszi a segítséget ;) végülis már megoldottam a problemet :D megvagyunk szépen kettesben volt egy kis action nem olyan hogy sex vagy valami egy kis peting meg cumm az jó időt :D nem kell elsetni.. köszimégegyszer ..
2010. jan. 12. 00:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
természetesen, ha a te agyadban fogalmazódott meg ez a gondolatmenet, akkor neked kell. te vagy a férfi. a lényeg hogy magabiztosan csináld, és megteremtsd hozzá a kellő körülményt. pl: illatositott gyertyákkal, pezsgővel, eperrel mézzel, stb.. igy életreszóló lesz.
2010. jan. 31. 16:43
 5/12 A kérdező kommentje:
ohh köszönöm szépen megfogadom a tanácsod :)
2010. jan. 31. 16:45
 6/12 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2010. jan. 31. 17:03
 7/12 kolosszus22 ***** válasza:
23%

Csak dugd meg azt jónapot, nem kell ezt túlspilázni!

Eper, pezsgő, gyertya-baromság!

2010. jan. 31. 17:45
 8/12 A kérdező kommentje:
a bnőm 15 én pedig 17 vok
2010. jan. 31. 17:52
 9/12 anonim ***** válasza:
A elöbb tanulj meg helyesen írni!
2010. jan. 31. 18:29
 10/12 A kérdező kommentje:
ha nem ismered a szlenget ne szólj be!!! bnőm = barátnöm
2010. jan. 31. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!