Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek jó hagy egy 14...

Szerintetek jó hagy egy 14 éves gyereknek már megadatott az a dolog hogy elveszítse a szüzességét?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 19:50
1 2 3 4
 31/31 Vérbe öltözött Anna válasza:

Nem,nem jó.

Mit akarsz, gyereket? Szerinted ezek mit jelenetek pl. a TV-be, meg a számítógépen miért 18? Miért nem 14?

Mert egy 14 éves gyerek ezt még nem tudja felfogni. Én 14 évesen még ott tartottam, hogy megvolt az első barátom, aki meg is maradt egy jó ideig, ( sőt, tudnátok mennyi ideig:D ) és vele vesztettem el 19 évese. Ez van. Ilyenkor ez nem volt ciki, ezt volt a "szabály"

A szüleid nagy eséllyel nem beszélgettek el veled kellőképpen. Nem szidni akarlak, nem is bántásból mondom, de ez neked még korai. Most hanyagold, szerintem minimum 16 évesen legközelebb.

Olvass utána a neten, hogy mikortól lehet.És akármennyire is ciki,kérdezd meg a szüleidtől, hogy hogy s mint, aztán beszélgess el a barátoddal/barátnőddel, hogy ez így nem lesz jó.( Remélem nem egy éjszakás kaland volt.... )

Nem akarok kínos kérdéseket feltenni, de ugye volt rajta/rajtad óv*?

2013. máj. 7. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!