Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek jó hagy egy 14...

Szerintetek jó hagy egy 14 éves gyereknek már megadatott az a dolog hogy elveszítse a szüzességét?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 19:50
1 2 3 4
 21/31 ricsi1911 válasza:

No Comment -,-

(Inkább menny a parkba játszani,levegőzni,élvezni az életet,NEM sexelni ilyen korban!!)

2013. máj. 3. 12:23
 22/31 anonim válasza:
Benne van rejtve a kérdésedben a válasz:"elveszítse".Ha már így kérdezel tényleg korai,mert a pénzt,gyűrűt el szokták veszteni...de hogy a szüzességet?!Én az odaadtam,bár ez se kimondottan jó szó,de közelebb áll a valósághoz.Szerintem.Amúgy ha "jólesett",akkor nem kérdezel hülyeségeket,hanem álmodozol.....(én már 19 voltam,és nem vesztettem a különbséggel.SŐT.talán te is megtudod egyszer miért)
2013. máj. 3. 13:10
 23/31 anonim válasza:
14 éves lánynak még a csumit kéne szopogatni nem a f..t ,ÉN az illyen tinit nem részesittem dicséretbe,elmarasztalom a szülőkkel eggyüt.A szülő is közrejátszik,amit tanult a szüleitől.TOM
2013. máj. 3. 13:36
 24/31 anonim válasza:
Akkor meg mi a francért mondja mindenki, hogy: júj de ciki szűz vagy és nincs barátnőd 18 évesen??! Álszent bunkók!!
2013. máj. 4. 23:50
 25/31 anonim ***** válasza:
utolsó aki ezt mondja annak nem érdemes a véleményére adni,nem ciki ha 18 évesen szűz az ember egyátalán
2013. máj. 5. 07:47
 26/31 anonim ***** válasza:

az értelmes emberek nem mondják hogy ciki a szüzesség,én is 18évesen vesztettem el,senki nem szólt be amiért még 18évesen is szűz voltam,csak annyit mondtak hogy örülnek hogy vannak még ilyenek,úgy tűnik hogy én különb emberekkel vagyok körülvéve mint a többség

amúgy az egyik barátnőm 21éves,szűz,neki sem szólnak be

2013. máj. 5. 09:51
 27/31 anonim ***** válasza:
9%
Elvesztheti 14 évesen, ebbe még senki nem halt bele. Minél korábban kezdi annál jobb lesz a szexuális identitása a későbbieken.
2013. máj. 5. 10:58
 28/31 anonim ***** válasza:
utolsó te idióta vagy
2013. máj. 5. 11:21
 29/31 anonim ***** válasza:
Meg ánnál több lesz az esíj a korai segíjkíre meg a hálmozottan hátrányozs hejzsetre. +5
2013. máj. 5. 12:21
 30/31 anonim ***** válasza:

"Minél korábban kezdi annál jobb lesz a szexuális identitása a későbbieken."

Na ja, meg ánnál több lesz az esíj a korai segíjkíre. Meg a hálmozsottan hátrányozs helyzstre. Plus ötven pont azs egyetemre. Hip hip hurrá

2013. máj. 5. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!