A nőgyógyász megtudja állapítani, hogy szűz vagyok vagy nem?
Figyelt kérdés
Nemrég lefeküdtem a barátommal akivel 5hónapja vagyunk együtt.. 17és fél éves vagyok szóval nem gondolom,hogy túl korai,meg szeretem is :) viszont a szüleim rettentően szigorúak és hát sejtik,hogy lefekedütdem vele,ezért el akarnak vinni nőgyógyászhoz ... direkt ezért,szóval semmi más vizsgálatot nem kérnek tőle csak annyit,hogy állapítsa meg,hogy szűz vagyok-e...nagyon nem szeretném,hogy kiderüljön mert nagyon kiakadnának ... ja és még valami,már vagy 3éve tampont használok2013. ápr. 26. 17:04
21/25 Andii1 válasza:
mondd azt ,hogy újjaztad magad :D
22/25 anonim válasza:
MAjdnem 18 vagy. Nevetséges a családod hozzáállása. Nőjj fel! Épp ideje!
23/25 anonim válasza:
Miért, szerinted te hogy lettél? Ők is valakinek a gyerekei, de ettől még szexeltek! :) Ne legyünk álszentek! ez a felnőtt lét része. És te sem vagy már kisgyerek.
24/25 anonim válasza:
Ha már elmondod, kérlek, arról is számolj be a szüleidnek, hogy nem tudod leírni a muszáJ és a leSZ szavakat.
25/25 A kérdező kommentje:
nagyon sajnalom,hogy neked szurja a szemed ez a ket szo de en azt mostt epp leszarom,hogy hogy irjak oket .. mellesleg eleg reg tanultam mar magyart ugyhogy viszonylag helyesen irok :) sajnos a szuleim eleg konzervativak anyukam ugy 20eves koraban vesztette el a szuzesseget,de elmondtam neki es eleg jol fogadta,most jon a neheze ... apukam
2013. ápr. 27. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!