A nőgyógyász megtudja állapítani, hogy szűz vagyok vagy nem?
Figyelt kérdés
Nemrég lefeküdtem a barátommal akivel 5hónapja vagyunk együtt.. 17és fél éves vagyok szóval nem gondolom,hogy túl korai,meg szeretem is :) viszont a szüleim rettentően szigorúak és hát sejtik,hogy lefekedütdem vele,ezért el akarnak vinni nőgyógyászhoz ... direkt ezért,szóval semmi más vizsgálatot nem kérnek tőle csak annyit,hogy állapítsa meg,hogy szűz vagyok-e...nagyon nem szeretném,hogy kiderüljön mert nagyon kiakadnának ... ja és még valami,már vagy 3éve tampont használok2013. ápr. 26. 17:04
11/25 anonim válasza:
Nem nagyon értelek miért titkolod, akkor sem ha szigorúak, mondd meg otthon hogy nem vagy már szűz, szokjanak hozzá, nem vagy már kislány, legfeljebb ők látnak annak mert a gyerekük vagy. Mondd el őszintén és normális hangnemben amit gondolsz erről, fontos hogy ne veszekedj a szüleiddel, akkor sem ha ők kiabálnak rád emiatt. Viselkedj nyugodt normális felnőttként! Semmiképp se gyerekként.
12/25 anonim válasza:
Mond meg a szüleidnek hogy rohadt perverz kérés. Nem mész el, ha elráncigálnak nem tárod szét a lábad.
13/25 anonim válasza:
és szerinted a szülei ennyire hülyék?
14/25 anonim válasza:
#9: ha nincs meg, annak sem a dugás lehet az egyetlen oka.
15/25 anonim válasza:
Hát nézd: ha dugni elég felnőtt voltál, akkor ahhoz is legyél elég felnőtt, hogy elmond a szüleidnek.
16/25 anonim válasza:
utolsó: eléggé durva hangnemben fogalmaztad meg a válaszodat, de tulajdonképpen igazad van... De akkor is lehettél volna egy kicsit tapintatosabb!
Kedves Kérdező!
Szerintem őszintén mondj el mindent a szüleidnek! Ez a felnőtté válás része. Hogy vállalod a tetteid következményét és nem hazudsz.
Amúgy meg vannak, akiknek nem túl megértőek a szülei. De azért biztos, hogy nem bántanának, meg amúgy is érett vagy, nemsokára felnőtt leszel, félig már az vagy. Úgyhogy ülj le velük és beszélgessetek erről, mert másképp nem fog történni semmi és ne várd a csodát!
17/25 anonim válasza:
Bocs, ha kicsit nyers voltam. Lehet itt felesleges köröket futni, de szerintem felesleges. Ha felnőttnek tartja magát, akkor tanulja meg, hogy a döntéseinek következménye van, amit viselni kell. És ez a következmény az élet többi, nagyobb dolgaihoz képest még nagyon finom tanulság ebből a leckéből.
18/25 A kérdező kommentje:
hat biztos igazatok van,csak olyan nehez ezt.. marmint nekem nem nehez,en nem erzem ugy,hogy barmit is rosszul tettem volna csak nekik ez szerintem eleg sokkolo,hogy a kislanyuk aki 60evesen is kislany lessz ilyen dolgokat csinal ... de muszaly lessz megerteniuk vegulis tudok vigyazni magamra,es nem lehet azt mondani,hogy baarkivel osszefekszem
2013. ápr. 26. 19:11
19/25 anonim válasza:
én nem mondtam meg itthon,van magánéletem,én sem kérdezem őket a szexuális dolgaikról,az orvos megtudja állapítani de a beleegyezésed nélkül semmit sem mondhat,hiába vagy kiskorú köti az orvosi titoktartás
20/25 A kérdező kommentje:
koszonom szepen mindenkinek a valaszat,meg azt is,hogy nem kezdtetek el egybol ribancozni meg ilyesmi... elmondom ma este anyukamnak mert ugyerzem,hogy ez a helyes vegulis ennyivel tartozom neki :)
2013. ápr. 26. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!