Bele menjek vagy ne?
Figyelj. Ha már egyszer elvesztetted a szüzességed, vissza többet nem kapod. Inkább gondold át 100x, hogy biztos ebben a korban akarod-e elveszíteni. Biztos, hogy vele? Megtartani meg tudod a szüzességed, de visszaszerezni nem!
Ha messze is laktok, és ennyivel idősebb is, akkor már ne haragudj, de ez a kapcsolat veszett fejsze nyele.. Tudom, hogy keserű ezt hallani. Tudod, a te korodban az ember hamar lesz "szerelmes" ami nagyon jó érzés. De később meg fogod bánni. A szüleid se fogadnák el a fiút. Amúgy is fiatal vagy a szexhez, hát még egy nem korodbelivel..
Önmagában az a 9 év nem lenne gond. Sem jogilag (a szexuális önrendelkezés egy 14 évest már megillet), sem érzelmileg, hiszen egy 14 éves is már lehet annyira érett, hogy társként szeretni lehessen.
A gond ott jön, ha a pasi csak arra megy, hogy minél hamarabb ágyra juttasson. Itt bizony tényleg nem mindegy, hogí 14 vagy, vagy 18. Ezt neki is meg kellene érteni. Ahogy a szavaidból kiveszem, igazából ő az, aki ezt akarja, te még várnál vele. Egy szerelem meg pont a kölcsönösségről szól, 14 évesen, szűzen meg pláne fontos, hogy te is szívből akard a szeretkezést. Ha ez nincs meg, ha kételyek vannak benned, semmiképp ne tedd meg! Ha valóban szeret, szó nélkül elfogadja, hogy neked még ez túl meredek lenne. Ha meg nem, akkor igazán nem is szeret.
Nem befolyásolni szeretnélek és isten őrizz, hogy amiatt csinálsz hülyeséget vagy esetleg szenvedsz egy életen át mert ezt elmeséltem neked... CSAK A SZÍVEDRE HALLGASS!
Én 14 voltam, megismerkedtem nyáron balcsin valakivel, le is feküdtünk. Fájt is, véreztem is, ki is vetettem vele... Nem is láttam többet... De utána volt egy "komolyabb" kapcsom, akivel mikor már lefeküdtünk se nem vérzett se nem fájt, bár még sokáig nem élveztem, idővel ez is kialakult... Szóval én azt mondom, hogy örülök, hogy nem annak adtam ezt az első alkalmat, ami nem mellesleg nagyon ciki volt, akivel utána még együtt szerettem volna lenni többször... Így neki már egy normálisabb együttlét jutott, és a kellemetlen dolgok nélkül lehettünk együtt... De mindenki más és más, mindenkinek más a lelki világa... Csak magadban bízz és mint mondtam már a szívedre hallgass...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!