Bele menjek vagy ne?
Figyelt kérdés
A barátom 23 éves, én 14. de a korkülönbség ellenére nagyon szeretjük egymást. Sajnos távol lakunk egymástól. A jövőhéten jön le hozzám, és ő már nagyon szeretne lefeküdni velem, de nekem ez lenne az első. Az agyam azt mondja, hogy ne tegyem, de a szívem meg pont az ellentétét. Légyszi segítsetek!2009. szept. 24. 13:08
1/24 anonim válasza:
"azt akarja, h lefeküdjek vele" szóval nem te akarod. csak akkor tedd meg, ha már 100% készen állsz rá, ha még hezitálsz rajta h megtedd-e, akkor nem jött el az idő. ezt mondd el a barátodnak is, elvileg meg kell értenie, hogy még nem jött el az idő, ha meg kiakad, hogy ő most akar, akkor lapát...
ha egyébként őszinte véleményt akarsz hallani, 14 évesen fiatal vagy még hozzá.
2/24 anonim válasza:
Szerintem nem add oda magad. A srác túl idős hozzád. Mióta vagytok együtt? Ráérsz még a szexre, ott van még az egész élet arra. De ha az elsőt elkapkodod, azt egész életedben bánni fogod.
3/24 anonim válasza:
Én nem tenném a helyedben. Korainak találom a 14 évet... De úgy látom nem bízol magadban, mert ha biztos lennél a kapcsolatodban, és minden klappolna, akkor fel sem tetted volna a kérdést :)
4/24 anonim válasza:
ha a srác nem képes tudomásul venni, h te még majdnem gyerek vagy, akkor nem éri meg vele lenni... egy ilyen kapcsolat csak akkor működik, ha az elvileg idősebb és érettebb fél tudomásul veszi,hogy a másik még éretlen a testi kapcsolatra... ha lefekszel vele, akkor ugyanolyan felelőtlen kis csitri leszel, mint a többi...
5/24 anonim válasza:
Elégítsd ki szájjal. Ha nagyon nyomul, és úgy döntenél mégse fekszel le vele, egyszerűen orálisan elégítsd ki.
6/24 anonim válasza:
Kis néznivaló fiataloknak:
7/24 anonim válasza:
sztem ne feküdj le vele ha nem vagy biztos magadban!Nem a korod miatt,hanem mert még nem érzed magad rá érettnek:)ha szeret várni fog...
8/24 anonim válasza:
ez már törvénybe ütközik gyerekek ilyet azért ne csináljatok
9/24 anonim válasza:
14 fölött nem ütközik törvénybe... de attól még fel LEHET jelenteni. 14 alatt törvénybe ütközik és börtönbüntetést is vonhat maga után. Bocs de most őszinte leszek... szerinted egy 23 éves férfi mit akar egy 14 éves lánytól? Valószínüleg szexre kellesz neki és utána dobni fog. Ha meg szeret akkor tud várni 2 évet. De akkor is gondolj bele, mire kijárod a közép iskolát neki már a család alapítás fog a fejében járni...
10/24 A kérdező kommentje:
Lehet...
2009. szept. 25. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!