Bele menjek vagy ne?
biztos.
(nem az előző vagyok)
nekem is van barátnőm, és van korkülönbség, mondjuk nem olyan sok, nem kicsit vok kanos, de én akkor se szeretnék lefeküdni vele, mert még fiatal... tuti hogy csak szexre kellesz neki, már bocsánat
14 évesen szexelni?? Miért jársz nálad ennyivel idősebb fiúkkal? Persze hogy szeretne veled lefeküdni, nyílván vannak egy 23 éves srácnak igényei.De neked nem kell belemenni azért hogy ne hagyjon el a barátod! Én 16 voltam(majdnem 17) mikor elvesztetem a szüzességem és így volt a jó elég érett voltam már és nem voltam kétségeim mint most neked. Ne add oda magad, tud még várni az a fiú ha tényleg szeret! (bár én ellenzem hogy egy 23 éves fiú ennyi idős lányokkal járjon pontosan ezért mert hamar előkerűl a szex)
22/L
mióta vagytok együtt?
És jól megértitek egymást? Akkr elég éretlen fiú lehet 23 éves korban mérföldekkel érettebbnek kellene lennie egy 14 éves lánynál.
Ne feküdj le vele ha most nem érzed rá késznek magad, amíg az eszed mást mond addig nem állsz készen. A másik meg, hogy tényleg fiatal vagy hozzá, és bőven ráérnél még a szexre gondolni.
Hogyne kerülne szóba, mikor 23 éves! Jól tetted, hogy nem hagytad magad. Tudom, hogy nehéz róla elképzelni, hogy kidobna, de sok fiú kihasználja a fiatal lányokat. Az lenne a legegyszerűbb, ha mondjuk elé állnál és azt mondanád neki, hogy te fél év járás előtt semmiképp sem akarsz vele lefeküdni(vagy mondhatsz többet is) ha képes annyit várni és rábólint akkor tényleg szeret, ha megpróbál rádumálni az ellenkezőjére, akkor meg tényleg semmi másra nem kellesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!