Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Bele menjek vagy ne?

Bele menjek vagy ne?

Figyelt kérdés
A barátom 23 éves, én 14. de a korkülönbség ellenére nagyon szeretjük egymást. Sajnos távol lakunk egymástól. A jövőhéten jön le hozzám, és ő már nagyon szeretne lefeküdni velem, de nekem ez lenne az első. Az agyam azt mondja, hogy ne tegyem, de a szívem meg pont az ellentétét. Légyszi segítsetek!
2009. szept. 24. 13:08
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
100%

biztos.

(nem az előző vagyok)

nekem is van barátnőm, és van korkülönbség, mondjuk nem olyan sok, nem kicsit vok kanos, de én akkor se szeretnék lefeküdni vele, mert még fiatal... tuti hogy csak szexre kellesz neki, már bocsánat

2009. szept. 25. 17:39
 12/24 A kérdező kommentje:
Most nagyon összezavarodtam.:'(
2009. szept. 25. 18:27
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen szexelni?? Miért jársz nálad ennyivel idősebb fiúkkal? Persze hogy szeretne veled lefeküdni, nyílván vannak egy 23 éves srácnak igényei.De neked nem kell belemenni azért hogy ne hagyjon el a barátod! Én 16 voltam(majdnem 17) mikor elvesztetem a szüzességem és így volt a jó elég érett voltam már és nem voltam kétségeim mint most neked. Ne add oda magad, tud még várni az a fiú ha tényleg szeret! (bár én ellenzem hogy egy 23 éves fiú ennyi idős lányokkal járjon pontosan ezért mert hamar előkerűl a szex)

22/L

2009. szept. 25. 21:40
 14/24 A kérdező kommentje:
De amúgy tényleg szeretjük egymást.
2009. szept. 26. 10:11
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagy a korkülömbség, és csatlakozok a 2 előttem szólohoz.. Csak arra kellessz neki,és közvetlen utánna vagy miután megunt akkor dobna..
2009. szept. 26. 17:08
 16/24 A kérdező kommentje:
Sokszor került már szóba a szex, de mindig nemet mondtam. De én is szeretnék vele lefeküdni. csak...
2009. szept. 27. 13:49
 17/24 anonim ***** válasza:

mióta vagytok együtt?

És jól megértitek egymást? Akkr elég éretlen fiú lehet 23 éves korban mérföldekkel érettebbnek kellene lennie egy 14 éves lánynál.

2009. szept. 27. 21:25
 18/24 anonim ***** válasza:
Ne menj bele. A barátod, ha SZERET, akkor tud várni, amíg benned nincs már semmi kétely. És akármennyire is nagy lánynak érzed magad, hidd el, a testi szerelem nem olyan egyszerű dolog, mint elsőre tűnik. Ahhoz hogy tényleg átéld azt, amit te szeretnél átélni, ahhoz kell egy lelki érettség is, ami 14 évesen egyszerűen nincs meg az emberben. Megéri várni egy kicsit, hogy az első alkalom ne csak testi kielégülés, de igazi lelki katarzis is legyen. És így, hogy kételkedsz benne, hogy megtedd-e, nem lesz az első alkalom olyan, mint szeretnéd, mert egyszerűen azon fog járni az agyad, hogy vajon helyesen cselekszel-e, vajon csak kihasznál-e a barátom stb. És eléggé labilis ez a kapcsolat. Egyrész nagy a korkülönbség (én nem vagyok ellene a korkülönbségnek, én 18 évesen jártam 27 éves sráccal, és remekül kijöttünk, de nálatok még sok ez a 9 év), messze is laktok egymástól, és egy távkapcsolatot, még két felnőtt ember is nehezen tud át-,meg- és túlélni. És biztos vagy benne, hogy amikor nem veled van, akkor nem mással van? Biztos, hogy te vagy az egyetlen lány az életében? Hallottál már a védekezés különböző módjairól? Tudod, hogy mit "kell" csinálni szeretkezés közben? Tudod, hogyan néz ki a barátod ruha nélkül? Le tudod vetkőzni a gátlásaidat előtte, és tudod azt mondani neki nyugodt szívvel, hogy a tied vagyok mindenestől? Ha ezek közül a kérdések közül egyre is a válaszod nem, akkor még véletlenül se álljatok neki az első szeretkezésnek.
2009. szept. 27. 21:41
 19/24 anonim válasza:
ne akard..a leányanyaság nem valami jó dolog,szerintem..nem lennél rá felkészülve..legalábbis,megeshetne :S..és a szüleidre is gondolj..mit szólnának? :S..a suliban is csúfolhatnának :/
2009. szept. 27. 21:45
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne feküdj le vele ha most nem érzed rá késznek magad, amíg az eszed mást mond addig nem állsz készen. A másik meg, hogy tényleg fiatal vagy hozzá, és bőven ráérnél még a szexre gondolni.

Hogyne kerülne szóba, mikor 23 éves! Jól tetted, hogy nem hagytad magad. Tudom, hogy nehéz róla elképzelni, hogy kidobna, de sok fiú kihasználja a fiatal lányokat. Az lenne a legegyszerűbb, ha mondjuk elé állnál és azt mondanád neki, hogy te fél év járás előtt semmiképp sem akarsz vele lefeküdni(vagy mondhatsz többet is) ha képes annyit várni és rábólint akkor tényleg szeret, ha megpróbál rádumálni az ellenkezőjére, akkor meg tényleg semmi másra nem kellesz neki.

2009. szept. 27. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!