Úgy meglehet magunkat ujjazni h ne veszítsük el?
Figyelt kérdés
ha lehet azt hogyan?? :O valaki tud segíteni?? ::::::::2013. ápr. 16. 17:34
11/35 anonim válasza:
az ujjazás nem nagy élmény a lányok/nők nagy %-ának. Inkább csak a csiklóddal törödj hidd el ott sokkal több az idegvégződés. Egyébként ha tampont hasznlálsz vagy olyan sportot űzöl könnnyen átszakadhat.
13/35 A kérdező kommentje:
utcsó előtti de azért kipróbálnám xDD meg am hol van pontosan a szűzhártya??? :O
2013. ápr. 16. 18:14
14/35 anonim válasza:
van a punci és benne beljebb egy picit a hártya
15/35 A kérdező kommentje:
hallod ezt olyan jól elmagyaráztad xDDDD
2013. ápr. 16. 18:33
16/35 A kérdező kommentje:
megneztem a tukorben XDD es nincs ott hartya ,meg semmi de van ott egy ilyen kis pici vmilyen darab XDD az nem tom miXD
2013. ápr. 16. 18:49
17/35 anonim válasza:
mért olyan fontos is ez? Amikor egyszer fel vagy izgulva prbáld meg feldugni az ujjad, ha kellemes folytasd ha fáj hagyad abba. Az hogy ép marad-e a szűzhártyád nem tudom miért ennyire lényeges. Mint irtam sok midnentől átszakadhat és amikor oda jutsz hogy elveszisd a szüzességed legalább kevésbé fog fájni.
18/35 A kérdező kommentje:
oké de akkor nem fogok vérezni?? XDD :O
2013. ápr. 16. 18:53
19/35 A kérdező kommentje:
mondjuk már egy picit bedugtam xDDD
2013. ápr. 16. 18:53
20/35 anonim válasza:
1.Tükörből biztos nem fogod látni a hártyát, hacsak nem vagy olyan tág, hogy ténylegesen tapsolni lehessen benned, és nem egy reflektorral világítasz a puncidba.
2. Google-n rákeresel, hogy szűzhártya, és ott találsz egy csomó képet arról, hol is helyezkedik el pontosan.
3. A szűzhártya átszakítása nem egyenlő a szüzesség elvesztésével, csak technikai értelemben. A szüzességed akkor veszted majd el, hogyha lefekszel egy fiúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!