Gáz ha 15évesen szűz vagyok?
persze h. az miért nem mész egyből az utcára!!!!
nah, csak vicceltem, mostanában, már szinte te már ritkaságnak számítasz!!! hidd el akkor kell lefeküdnöd valakivel, amikor te akarod, nem akkor mikor kínálják, és pláne nem azért mert más már nem szűz, lekell szarni az összes valakit!! te éled a TE ÉLETED, AZT CSINÁLSZ VELE AMIT AKARSZ!, TE DÖNTÉSED!más úgysem szólhat bele!!
NEM CIKI, (inkább tiszteletremÉltó, mert sok lány ilyenkor már nem szűz, MANAPSÁG!!!)
Szia!
Egyáltalán nem gáz, sőt így igazán értékes embernek tudhatod magad. Tartsd meg a szűzességed annak a fiúnak aki igazán szeret és Te is viszont és ki tudja várni azt a nem kevés időt, amikor már úgy döntesz majd, hogy neki adod magad. Ez nem a mostani fiú lesz, ebben biztos lehetsz.
Én 19 évesen veszítettem el, és most az a fiú a férjem már 20 éve. Gondolom ez magáért beszél. Semmit nem kell elsietni és csakis a saját érzéseidre, szívedre hallgass.
Jelenleg a korban hozzád illő fiúk főleg arra utaznak, hogy mielőbb ágyba vigyenek, nem hinném, hogy hosszú távon gondolkodnak a kapcsolatotokról. Légy okos és legyen tartásod. Hidd el idővel megtérül.
Az én párom majdnem 1 évig udvarolt, mikor először együtt voltunk. Nem bántam meg semmit, boldog házasságban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!