Megéri 25 évesen prostituálthoz menni?
Figyelt kérdés
Eddig nem csak szexig, de még csókig se jutottam el nővel. Igazából évek óta nem is csajozok, így azt se mondhatom, hogy próbáltam tenni az ügy érdekében.2013. ápr. 9. 10:09
11/18 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, az utolsó vélemény alapján mérlegelek.
2013. ápr. 9. 11:20
12/18 anonim válasza:
Nem éri meg szerintem (bár sosem voltam és nem is mennék), mert nem old meg semmit. Csajozz inkább, még semmivel sem vagy elkésve.
13/18 anonim válasza:
ha megéri neked annyi pénzt...
igaz, azt más nőre is elköltöd, csak nem egyszerre.
14/18 anonim válasza:
Valóban, barátnő esetén nem egyszerre kell kiadni azt az összeget. Bár én megkockáztatnám, hogy ha a ráfordított pénzt elosztod, egy-egy menet kb. ugyanannyira jönne ki, mint fizetős lány esetén, csak részletkben adod ki... :-P
15/18 anonim válasza:
Ha szigorúan az együttlétek (elélvezések) számát nézzük, akkor egy barátnővel azért hosszú távon jobban jár az ember anyagilag. Ha havonta mondjuk 20-szor szexelünk (20 elélvezés), és mondjuk költök rá 60000 forintot (kávé, süti, mozi, kisebb ajándékok), akkor 3000 Ft/ejakuláció jön ki. És időnként azért ő is meghív erre-arra. Ugyanez prostinál (12-15000 Ft / óra 2 élvezéssel) 6000-7500 Ft elélvezésenként, és ő semmire nem fog meghívni, és még ki se tudott szusszanni magad, már kilök az ajtón... Mondjuk prostinál viszont nem veszed nyakadba a barátnővel járó nyűgöket (vásárlás, rokonlátogatás, segítés otthon porszívózni, órákig várni míg mossa a haját, meg kell nézni vele a szombat esti táncot stb. stb. stb.), hanem action után szabad vagy mint a madár! :)
16/18 anonim válasza:
Na, igen, ez sem elhanyagolható. De ha kiszámolnád, mennyi időt töltesz a barátnő "hülyeségeivel" és mennyit spórolsz vele a prosti árfolyamához képest, lehet, hogy az jönne ki: eléggé gazdaságtalan a megoldás, mert az árkülönbözet többszörösét kereshetnéd meg annyi idő alatt némi munkával. :-)
17/18 anonim válasza:
Igaz, csak legyen olyan munkád, amivel a megspórolt idődet pénzzé tudod váltani...
18/18 anonim válasza:
Ha olyan fejem lenne mint neked,biztosan xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!