Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha nagyon szeretek egy fiut...

Ha nagyon szeretek egy fiut megéri eloszor lefekudni vele?

Figyelt kérdés

Azt mondtam h szeretnék várni 2-3 honapot o pedig azt mondta h nemtudá kivárni... és ez csak rajatm fugg... /mondta/

de nagyon félek

a barátnoim szerint ha szeretem akkor lefekszek vele

15L

2013. jan. 31. 19:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg, ha ő szeretne, akkor ki tudná várni. Tedd meg, de ne lepődj meg, ha hamar lelép...
2013. jan. 31. 19:54
 2/19 anonim válasza:
100%
A barátnőid ribancok? Hány éves a srác? Egyébként meg ha nem bírná kivárni akkor nem szeret szóval hagyhatod...
2013. jan. 31. 19:55
 3/19 anonim válasza:

ha azt mondta h nem tud várni akkor ne mert sztem utána dobna is az tökmind1 h te szereted na ás ő szeret???

mióta vagytok együtt??

2013. jan. 31. 19:55
 4/19 A kérdező kommentje:

nem ribancok!!!!!!

a fiu 19 lesz

2013. jan. 31. 19:56
 5/19 anonim válasza:
lenne feküdj még vele,főleg ennyi idősen,és ne hallgass a barátnőid hülye tanácsaira,ha szeret vár
2013. jan. 31. 19:58
 6/19 anonim válasza:
Hát aki ilyet mond 15 évesen, hogy feküdj le vele az nem normális... egyébként nehogy megtedd!
2013. jan. 31. 20:04
 7/19 anonim ***** válasza:
Majd ha te készen állsz rá és szeretitek egymást, akkor... de ez úgy néz ki nincs meg. Te nem állsz rá készen teljesen, a "barátod" meg nem szeret igazán... :/
2013. jan. 31. 20:18
 8/19 anonim válasza:
ha ugy erzed hogy keszen alsz ra es szereted es ha o is szeretet akor ted meg szerintem
2013. jan. 31. 23:21
 9/19 anonim ***** válasza:
ha egy hónapot nem bír várni, akkor valszeg nincs oda érted egy kicsit sem xD
2013. jan. 31. 23:40
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a fentiekkel.

Ha nem tud várni, akkor nem szeret.

A barátnőidről nem mondanék véleményt, de hülyeséget beszélnek. Nem azzal kell kimutatni a szerelmet, hogy szétteszed a lábadat és hagyod, hogy olyasmit tegyen, amit te nem úgy, ott, akkor akarsz.

Ne tedd meg!

Ha elfogadod a véleményemet: szerintem hagyd ezt a pasit. Aki ilyet kér, az nem csupán nem szeret, de csak kihasználni akar. Gondolom, odavagy érte, de azért kicsit gondolkozz el ezen.

És kérlek, ne feküdj le vele!

2013. febr. 1. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!