Ha nagyon szeretek egy fiut megéri eloszor lefekudni vele?
Azt mondtam h szeretnék várni 2-3 honapot o pedig azt mondta h nemtudá kivárni... és ez csak rajatm fugg... /mondta/
de nagyon félek
a barátnoim szerint ha szeretem akkor lefekszek vele
15L
Szia!
Nem tudom, mennyire tiszta neked a kép, de a fiú több, mint valószínű, hogy csak "arra" használna. Nemigen szeret olyan hű de nagyon, ha nem bír várni 2-3 hónapot, főleg úgy, hogy gondolom még szűz vagy, és 15 éves!!
Gyerek vagy még, ne rontsd el az első alkalmat azzal, hogy odaadod magad egy olyan fiúnak, akivel csak azért fekszel le, mert ő nem várna meg. Bocsi, hogy ezt mondom, de keress másik fiút, vagy ha ennyire ragaszkodsz hozzá, akkor beszéljétek meg őszintén, hogy miért nem képes várni, és egyezzetek meg valahogyan.
A barátom és közöttem igaz, csak 1 év és pár hónap a korkülönbség, szóval közel sincs a ti 4 évetekhez, de már több, mint egy éve vár rám, mert nem érzem magamat felkészültnek rá. (16 éves vagyok.)
Ha abba belemész, esetleg petting, vagy hasonlókat csináljatok, de semmiképp sem csináld vele kényszerből!
Na ég áldjon! :)
Figyelj kicsim! te még csak 15 éves vagy!
most odaadod magad egy srácnak, megbánod....
Elötted az élet! Most elhasználod az értékeidet mi marad későbbre? kiélt prosti akarsz lenni, akit bárki megkap, mert egy f4szraéhes pics4vá válasz? akkor add oda neki magad. Ha igényes életet akarsz élni, akinek nem olyan a puncqja mint egy süti amire ráesett egy elefánt és szétvan trancsírozva, akkor várj még vele... Tudom nem szépen fogalmaztam, de ez az igazság. Ha oda van érted agyerek akkor várni fog 2-3 honapot, ha nem akkor ennyi vége.. azthiszed 1 fuz lesz az életedben?
Nehalgass azokra akik aztmondják élvezd az életet, uccu neki, fejest a mélyvízbe. még csak 15 éves vagy, elötted az élet... az életet 10 évet se adok neked, és lecsúszott kis drogos prosti leszel. :) fontold meg szavaimat.
Látszik mien beteg a világ, a formaságokon ragadtok le, nem azon hogy 15 éves és szeretkezésen jár az esze. De még hogy ha csak az esze járna azon....
15 évesen játszani kell kint az udvaron, eszébe se kéne hogy jusson ilyen dolog. Nagyszüleink/Dédszüleink Falra futnának ha ilyet hallanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!