Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Senkivel nem tudom elveszíteni...

Senkivel nem tudom elveszíteni a szüzességem :S Leszarnak a lányok, peddig én nem is tartom magamatcsúnyának, tudnátok valahogyan segíteni?

Figyelt kérdés

most májusban leszek 18 és még senki :(

Már tök úgy vagyok vele ,hogy lehet akár milyen csúnya ,nekem az is jó.

2013. ápr. 9. 07:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
lányok is mondták ,hogy nem vagyok csúnya. és köszönöm mindenkinek a segítséget :)
2013. ápr. 9. 20:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Menj szórakozni, ismerkedj lányokkal élvezd a fiatalságod. Ne arra menj.. mert mi lányok (legalábbis a normálisabbja) kiszúrjuk egyből. Önbizalomhiányt felejtsd el, az nem vonzó. A csajok buknak a vicces és kedves pasikra. Nem a külső az elsődleges hanem az amit sugárzol! Szórakozóhelyen szemezz velük, ha rád mosolyog nyert ügyed van :) Ismerkedj de ne a szexért hanem mert érdekel a nő.. (Nos ha felkínálkozik akkor rajtad áll, hogy kihasználod e vagy sem)

20/N

2013. máj. 28. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!