Kései szüzek szerintetek mi az oka annak hogy mostanáig nem sikerült nektek elveszíteni?
mert nincs:
#infinite money
#bmw
#fame
nem hozott össze a sors olyan sráccal akiben eléggé megbíztam volna és komolyan gondoltam volna
21/l
Van oka bizony. F.27 vagyok.
- Nem vagyok se családcentrikus, se kapcsolatpárti.
- GYülölöm a nőket:
CSaládanyatípus=dögunalom, személyiségteszteket nyomatós méricskélős félék. Nem tetszik.
Diszkónők= Idegesítőek, pénzlehúzósok, nemibetegségveszély fokozot. Nem tetszik.
- Nem szeretek pofáraesni. Soha nem tuasítottak el, de látom, ki hogy bukja be, látom mennyire mennek tönkre benne az emberek, és ez irritál, nem hagyom,hogy velem ilyesmi előforduljon, elégedett vagyok magammal, nincsenek külső gondjaim, de jó nekem így, nem kell semmi zavaró tényező.
Majd ha úgy gondolom, akkor elmegyek prostizni, az az egy nőkategoria aki bírható. Ott nincs se teszelgetés, se átverés, amit kérsz azt kapsz a pénzedért, és még a farkadat se kell beledugni, egy kéziszexel is be lehet érni, ami nem magadnak csinálsz, hanem a nő neked.
Ezt egy nem fizetős nővel nem lehet állandóan eljátszani. Nekik fa-sz kell a pi-nába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!