Kései szüzek szerintetek mi az oka annak hogy mostanáig nem sikerült nektek elveszíteni?
CSaládanyatípus=dögunalom, személyiségteszteket nyomatós méricskélős félék. Nem tetszik.
Diszkónők= Idegesítőek, pénzlehúzósok, nemibetegségveszély fokozot. Nem tetszik.
Részvétem, hogy neked ebben a két kategóriában kimerülnek a nők. De ez leginkább a te szegénységi bizonyítványod, nem a miénk.
Pedig ez így van, ez a két kategoria van, én így vettem észre. Tökéletesen behatárolható.
CSaládanyatípus, aki a megbízható palit keresi, aki nem túl jó, nem túl rossz, fantasztikus személyiség, jó humorérzék, és hónapokig ismerkedni, addig no szex.
Diszkónő/koncertlány, mindegy melyik szubkultúra, könnyűvérű maca ez a lényeg, ezek akik hamar ágyba vihetők, droggal telenyomva akárki aki pénzes és jó külsejű az televághatja a lukát kategoria. Ennyi. Más nincs.
Mi a harmadik verzió? A kettő közti átmenet az ritka, nem túl jellemző. Egyik se kell.
Mindkét kategoriának fejegyenest más elvárásai vannak a palikkal szemben. Ide úgy vettem észre 98% ban családanyatípusok forkásznak véleményeket.
Ezért tűnik itt a lúzer srácok számára minden lány annyir jófejnek, akik a romantikus balekokat keresik, de az útcán meg a diszkósnőket veszik észre mert azok a dekoratívak, akiknek meg nem az a férfitípus kell. Simán kirajzolódik a két nőtábór. Mindkettő szar úgy ahogy van /szerintem/.
EZ egy vélemény, az enyém, tessék nagyon útálni engem érte, nyugodtan, leszarom!
Egyszerűen nem kellek egyetlen nőnek sem. Most már valószínűleg nem is fogok kelleni a szüzességem miatt se, szóval megyek prostituáltakhoz.
25/F
mert így hozta a sors.
De most már kezdem kínosnak érezni, mivel a múltkor egy csajnak mondtam hogy szexeljünk :D és ő már belémzúgott idő előtt és kinyomozta hogy még nem voltam nővel, és ezt mondta is hogy " elvegyem a szüzességed" ? Kínosan mondta... fel is húzta az agyam és elzavartam :D
Nem az én hibámból vagyok még szűz.. nem vagyok páwa és nem öltözködöm kirívóan. Pedig tanulok sportolok, így a nőknek én majd csak később fogok kelleni :DD
21 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!