Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kései szüzek szerintetek mi...

Kései szüzek szerintetek mi az oka annak hogy mostanáig nem sikerült nektek elveszíteni?

Figyelt kérdés
Elsősorban 20 éven felüli szüzek válaszára vagyok kíváncsi pasik és csajokra egyaránt.
2013. márc. 31. 18:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

CSaládanyatípus=dögunalom, személyiségteszteket nyomatós méricskélős félék. Nem tetszik.

Diszkónők= Idegesítőek, pénzlehúzósok, nemibetegségveszély fokozot. Nem tetszik.

Részvétem, hogy neked ebben a két kategóriában kimerülnek a nők. De ez leginkább a te szegénységi bizonyítványod, nem a miénk.

2013. márc. 31. 18:59
 12/19 anonim ***** válasza:
31%

Pedig ez így van, ez a két kategoria van, én így vettem észre. Tökéletesen behatárolható.

CSaládanyatípus, aki a megbízható palit keresi, aki nem túl jó, nem túl rossz, fantasztikus személyiség, jó humorérzék, és hónapokig ismerkedni, addig no szex.

Diszkónő/koncertlány, mindegy melyik szubkultúra, könnyűvérű maca ez a lényeg, ezek akik hamar ágyba vihetők, droggal telenyomva akárki aki pénzes és jó külsejű az televághatja a lukát kategoria. Ennyi. Más nincs.

Mi a harmadik verzió? A kettő közti átmenet az ritka, nem túl jellemző. Egyik se kell.

Mindkét kategoriának fejegyenest más elvárásai vannak a palikkal szemben. Ide úgy vettem észre 98% ban családanyatípusok forkásznak véleményeket.

Ezért tűnik itt a lúzer srácok számára minden lány annyir jófejnek, akik a romantikus balekokat keresik, de az útcán meg a diszkósnőket veszik észre mert azok a dekoratívak, akiknek meg nem az a férfitípus kell. Simán kirajzolódik a két nőtábór. Mindkettő szar úgy ahogy van /szerintem/.

EZ egy vélemény, az enyém, tessék nagyon útálni engem érte, nyugodtan, leszarom!

2013. márc. 31. 19:06
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
akkora balf@sz vagy aranyapám h tegyél meg egy szívességet és kösd fel magad
2013. márc. 31. 19:29
 14/19 anonim ***** válasza:
19%

Egyszerűen nem kellek egyetlen nőnek sem. Most már valószínűleg nem is fogok kelleni a szüzességem miatt se, szóval megyek prostituáltakhoz.

25/F

2013. márc. 31. 19:36
 15/19 anonim ***** válasza:
47%
minden korban voltak és lesznek selejtek,így van ez most is
2013. márc. 31. 19:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Félénkség/gyakori önbizalomhiány + lustaság. :D 25/F
2013. márc. 31. 22:04
 17/19 A kérdező kommentje:
Érdemes volt feltennem ezt a kérdést, voltak érdekes válaszok.Legjobban azon csodálkozok hogy valaki nem azért szűz mert így hozta a sors hanem jó neki legalábbis ezt hiteti el magával és másokkal.
2013. márc. 31. 22:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Annyit hozzátennék, hogy engem hidegen hagy ez az egész "szüzesség" téma. Régebben frusztrált, de rájöttem, hogy ez csak megfelelési kényszer a külvilág felé. A férfiak többsége (főleg, akik "szüzek") azért akar szexelni, hogy egy rövid időre kevésbé érezze magát gáznak és kapjon egy kis önbizalomlöketet. Nem mondom, engem is sokáig ez motivált, ezt nyilván észre is vették rajtam sokszor a nők. Mostanában inkább azt hajt, hogy feledhetetlen élményeket éljek át nőkkel akkor is, ha erről rajtunk kívül más sosem fog tudomást szerezni, mert nem ez a lényeg, hanem az átélt közös élmények, melyek csak ránk tartoznak (legyen szó egy éjszakáról vagy többről).
2013. márc. 31. 22:45
 19/19 anonim válasza:

mert így hozta a sors.

De most már kezdem kínosnak érezni, mivel a múltkor egy csajnak mondtam hogy szexeljünk :D és ő már belémzúgott idő előtt és kinyomozta hogy még nem voltam nővel, és ezt mondta is hogy " elvegyem a szüzességed" ? Kínosan mondta... fel is húzta az agyam és elzavartam :D

Nem az én hibámból vagyok még szűz.. nem vagyok páwa és nem öltözködöm kirívóan. Pedig tanulok sportolok, így a nőknek én majd csak később fogok kelleni :DD

21 F

2013. ápr. 1. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!