Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek 15 éves korban...

Szerintetek 15 éves korban elveszíteni a szüzességet gáz (lány)?

Figyelt kérdés
Még szüz vagyok,nem emiatt kérdeztem. Csak ,ha netán megtörténne.Mert már sok embertől hallottam,hogy ő ennyi idősen vesztette el.
2013. ápr. 6. 16:47
1 2
 1/17 anonim válasza:
Igen.
2013. ápr. 6. 16:49
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

de már van tabletem. csak hogy az itt állandóan megjelenő hülye reklámra is válaszoljak, amit nem tudok innen kilőni.

Igen, gáz elveszteni. és gáz, akik ilyen korán elvesztik.

2013. ápr. 6. 16:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez a kedvencem: 15 éves de már fogamzásgátlót akar szedni, és fel is írták neki. Az agyam eldobom.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

2013. ápr. 6. 16:54
 4/17 anonim válasza:
XD.
2013. ápr. 6. 17:01
 5/17 anonim ***** válasza:
Igen korai, de voltak itt olyan kérdések is, hogy 12 évesen gáz-e elveszteni, bár igaz, hogy 12 évesen nem gáz hanem szánalmas elveszteni
2013. ápr. 6. 17:01
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat ._.

Valaki normális is akad itt?

2013. ápr. 6. 17:02
 7/17 anonim ***** válasza:
91%

Attól függ hogy ki az a személy akivel megteszed.

Végülis semmilyen előnyöd nem származik ebből a dologból, és ha vársz még 2-3 évet, sokkal jobban fogod élvezni, és majd később többre fogod magad éretékelni és talán még büszke is leszel magadra.

Amikor 15 éves voltam, a velem egyidős lányokat akik már nem voltak szüzek nem sokra értékeltem, és haverjaim sem.Pedig abszolút nem voltunk nyomik, sőt úgymond mi a rossz kategóriába tartoztunk a klikkesedés szempontjából.

Nem azt mondom hogy hallgass rám, hiszen valószinű nem fogadod meg amit mondtam, de sztem majd akkor tedd meg, amikor fel vagy rá készülve és egy olyan fiút találtál aki megérdemli.22F

2013. ápr. 6. 17:33
 8/17 anonim ***** válasza:

Te most tulajdonképpen teljesen ismeretlen, arctalan emberektől vársz a neten keresztül megerősítést?

Miért, ha 10ből 10en azt írják hogy gáz, akkor szerinted is gáz lesz? Ha viszont azt írják hogy nem, akkor majd te is elfogadhatónak tartod?

Mindenki más értékrenddel rendelkezik és ez így is van jól, ami nekem gáz lehet neked még simán belefér illetve fordítva. Ne mások (pláne ne ismeretlenek) véleményével foglalkozz, hanem csak a sajátoddal! És ne csak ezzel kapcsolatban hanem úgy nagy általánosságban, majd a későbbiekben is! :-)

De hogy a kérdésedre is válaszoljak: tényleg számít az hogy kivel és milyen körülmények között veszítetted el, ha tartós kapcsolatod van és kölcsönösen szeretitek egymást akkor nem gáz! Egyéjszakás kalndban a disco mellett elveszíteni ilyen korban viszont gáz!

2013. ápr. 6. 19:06
 9/17 anonim ***** válasza:
Én 1naposan veszítettem el a mellettem lévő inkubátorban lévő kislánnyal ;)
2013. ápr. 6. 19:25
 10/17 anonim ***** válasza:
Már annyian válaszoltak normálisan,szerinted az a válasz,hogy korai az nem normális válasz?? Igen nagyon korai 16 évesen nagyrésze is éretlen még nem hogy a 15 évesek,maradj az önkielégítésnél,és ha lesz barátod előbb ismerkedjetek kb 1-2 évig,nem szexszel kell kezdeni kapcsolatot persze oké felnőttként már már ,mint 15-16 éves tiniként.
2013. ápr. 6. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!