Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek 15 éves korban...

Szerintetek 15 éves korban elveszíteni a szüzességet gáz (lány)?

Figyelt kérdés
Még szüz vagyok,nem emiatt kérdeztem. Csak ,ha netán megtörténne.Mert már sok embertől hallottam,hogy ő ennyi idősen vesztette el.
2013. ápr. 6. 16:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
bocsánat elgépeltem: 16 évesek,felnőttként már más
2013. ápr. 6. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy a szüzességed akarod elveszíteni, vagy szerelmeskedni akarsz! Érted a 2 dolog között a különbséget?
2013. ápr. 7. 08:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ha csak azért akarod elveszíteni a szüzességed, mert más sem szűz, akkor olyan véleményem van rólad, amit inkább le sem írok.
2013. ápr. 7. 08:50
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem ... nem azért akarom elveszteni a szüzességem ,mert másnak nincs meg -.-""

Egyszerűen csak a véleményetekre voltam kíváncsi. És nem.. nem egy egyéjszakás kalanban vesztem el. Hanem egy olyan emberrel akit szeretek. És nem azt mondom,hogy húú.. ár 15-6 vagyok és akkor már elkéne veszíteni. Hanem ,HA netán megtörténne...

Emberek miket gondolnak?! -.-

2013. ápr. 7. 11:40
 15/17 anonim válasza:
Dehogyis legyél rá büszke
2013. ápr. 8. 20:43
 16/17 anonim válasza:
87%

ne veszítsd el most, akkor sem, ha azt az illetőt szereted. Ha Ő tényleg szeret téged, akkor várni fog rád ameddig kell. Te pedig várd meg, míg idősebb leszel, érettebb leszel, az önértékelésed is jobb lesz akkor, okosabban tudsz majd nekiállni mindennek. Idősebben és érettebben majd fel tudod majd fogni a dolog jelentőségét és a velejáró kockázatokat is. Rám sok fiú fente a fogát, de a szüzességemet 20 és fél évesen veszítettem el azzal a fiúval, aki 4 hónap múlva el vett feleségül :)

21 L

2013. ápr. 22. 05:01
 17/17 anonim válasza:
Én 15 éves voltam, mikor elvesztettem. De sosem bántam meg. Olyannal voltam, akit szerettem, figyelmes volt, és nem fájt annyira, mint amitől úgy féltem. Szerintem az számít, mikor érzed magad késznek rá, és persze hogy a megfelelővel legyél.
2013. ápr. 22. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!